Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af amerikanske restauranter


Det amerikanske køkken

Det amerikanske køkken er andet end kødfyldte retter, men elsker du barbeque, steaks, burgere og pomfriter vælger du ikke forkert med en amerikansk restaurant.

Her står kødretterne på spring med kyllingepie, steak-sandwich, grillet ribeye-steak, farsbrød, pulled pork og B&B-ribben på menuen, men også den søde tand får sit. Blandt klassikerne er applepie og cookies, cheesecake og selvfølgelig de farvestrålende cupcakes.

Anmeldelse af The Diner

Aarhus C | Med sit ærkeamerikanske interiør og udtryk ligner The Diner til fuldkommenhed, hvad man kan opleve i USA. Men maden lever ikke op til, hvad man må forvente af en god diner.

Anmeldelse af A Hereford Beefstouw

Aarhus C | Det er ikke billigt at spise på A Hereford Beefstouw. Men går man i byen for at få en mør og saftig bøf, leverer restauranten varen i alle størrelser og udskæringer.

Anmeldelse af Mash

Aarhus C | Hvis man vil have en velstegt og velsmagende bøf, går man ikke fejl af Mash. Det er konceptet, det er spidskompetencen, men prisen er derefter. Man betaler for det strejf af luksus, der præger stedet.

Anmeldelse af Memphis Roadhouse

Aarhus C | Memphis Roadhouse har etableret sig på et hjørne af Åboulevarden som en del af en amerikansk sydstat med egen røgeovn til glæde for dem, der godt kan lide barbecue, som der er brugt tid på at kæle for.

Anmeldelse af Bones

Aarhus C | Kødfulde ribben, hurtig betjening, glade børn og et strejf af Amerika midt i Aarhus. Det hele er, som det plejer at være på Bones, hvor en temmelig fedtet softicebar dog trækker oplevelsen ned.

Anmeldelse af Rodizio Brazilian Grill & Seafood

Aarhus | I den originale rodizio serverer man kød, til gæsterne segner eller signalerer stop ved at vælte et lille flag eller en statuette. Dette lille fif bruger man ikke i Aarhus, men der er kød nok endda.

Anmeldelse af Mackie's Pizza & Cantina

Aarhus C | Her er en blanding af kitsch og særpræget humor, men maden er overvejende god, og den serveres i monumentale portioner.

Anmeldelse af Café Hollywood

Aarhus C | Der er ret stor afstand mellem Café Hollywoods selvros på hjemmesiden og virkeligheden på tallerkenen. En smule ydmyghed ville være lidt mere passende. Eller allerbedst: Større omhu i køkkenet.

Anmeldelse af Mash

Aarhus C | Dejligt og dyrt. Bøfrestauranten Mash holder højt niveau på alle fronter og er stedet for en totaloplevelse inden for det dansk-amerikanske køkken. Husk den store pengepung.

Anmeldelse af Grill Bar

Aarhus C | Her handler det om kød i rigelige mængder. Topnummeret er en 900 grams kalveculotte, som »kan spises af én, men er nok til to.« Så må man da vist springe forretten og desserten over.

Viser side 1 ud af 2
Jeg søger
Hvor