Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Molskroen

Tina Bryld

Molskroen har skiftet køkkenchef, efter at Michel Michaud er draget tilbage til Skagen. Men der er ikke slækket på kvaliteten i Femmøller, som bød anmelderholdet på en forrygende aften af seksstjernet kvalitet.

Anmeldelse af Molskroen

Ebeltoft | Molskroen har skiftet køkkenchef, efter at Michel Michaud er draget tilbage til Skagen. Men der er ikke slækket på kvaliteten i Femmøller, som bød anmelderholdet på en forrygende aften af seksstjernet kvalitet.

Anmeldelse af Retour Steak

Aarhus C | Det københavnske restaurantkoncept Retour Steak er kommet til Aarhus og har fundet sin plads i krogen over for banegården.

Anmeldelse af Sårt

Aarhus C | Maden er god på det nye spisested Sårt, men betjeningen er ét stort kaos. Det trækker betydeligt ned i den samlede restaurantoplevelse, og det er rigtigt ærgerligt.

Anmeldelse af St. Pauls Apothek

Aarhus C | Mad skal da nydes med fantasifulde cocktails. I hvert fald når man gør det så formfuldendt, som man formår at gøre det på St. Pauls Apothek. De giver et måltid et helt andet twist.

Anmeldelse af Molskroens Strandhotels Brasseri

Ebeltoft | Strandhotellet i Femmøller har for et par år siden fået en gennemgående renovering og fremstår nu som et mondænt sted med hele to restauranter. Men noget mangler.

Anmeldelse af Orientalsk Køkken

Aarhus C | Maden er krydret hos Orientalsk Køkken, men det hele er knapt så eksotisk sammenlignet med, hvad man kan opleve i Thailand og Vietnam.

Anmeldelse af Lecoq

Aarhus C | Lecoq ligger meget passende i det aarhusianske Latinerkvarteret og byder på franske fristelser til priser, der er til at betale. Restauranten har en særlig atmosfære, som er værd at opleve.

Anmeldelse af Slinger Bistro

Aarhus C | Et højt kulinarisk niveau kombineret med gode vine og fin stemning. Det kan anbefales.

Anmeldelse af Restaurant Italia

Aarhus C | Italia er et hyggeligt spisested, hvor man langt hen ad vejen får god valuta for pengene. Men det kniber med at holde en ensartet standard – både når det gælder mad og betjening.

Anmeldelse af Gastromé

Aarhus C | At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.

Viser side 1 ud af 35
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce