Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Restaurant Mekong

Af Lotte Jahnsen

Hvad vi på grund af sprogvanskeligheder og ventetid ikke fik af service, blev kompenseret af de store smil, som retterne blev serveret med. Og så er maden både frisk, velsmagende og billig på Restaurant Mekong.

Anmeldelse af Restaurant Mekong

Aarhus C | Hvad vi på grund af sprogvanskeligheder og ventetid ikke fik af service, blev kompenseret af de store smil, som retterne blev serveret med. Og så er maden både frisk, velsmagende og billig på Restaurant Mekong.

Anmeldelse af Juliette

Aarhus C | Juliette har etableret sig godt i byens spiselige gade, Jægergårdsgade, og har endog brugt sommeren til en udvidelse, så man nu kan sidde i en lille gårdhave bagved eller ved små caféborde ved gaden.

Anmeldelse af Molskroens Brasseri

Ebeltoft | Der er ved at udvikle sig et lille kulinarisk hotspot ude på Mols med hele tre højt profilerede restauranter omkring rundkørslen i Femmøller. Brasseriet er charmerende, men kunne have gavn af lidt finjustering.

Anmeldelse af Art Restaurant

Aarhus C | Art Restaurant er i anledning af sommeren flyttet helt op på taget af Aros. Udsigten over det halve Aarhus og de mange små kunstværker på tallerkenen gør besøget til en oplevelse, der stærkt kan anbefales.

Anmeldelse af Restaurant Martino

Aarhus C | Køkkenets ambitioner fejler ikke noget på Martino på Marselisborg Havn. Men servicen følger ikke trop, og priserne – de er i top.

Anmeldelse af Indian curry house

Aarhus C | Der er mildt sagt rod i prissætningen, og man skal ikke lade sig forlede af skiltet ud mod gaden. Den ”hotte” version af kyllingeretten var såmænd ikke stærkere end en velkrydret dansk husmandsfrikadelle.

Anmeldelse af Chez Tony

Aarhus N | Der var en dejlig stemning, men svingende kvalitet i maden på den græske restaurant Chez Tony i Tordenskjoldsgade, hvor de gratis smagsprøver på to af specialiteterne var aftenens bedste oplevelser.

Anmeldelse af La Forchetta

Aarhus C | Der er travlt i La Forchetta i Vestergade, hvor man til hverdag får maden til halv pris. Det er populært, men også nødvendigt, hvis der skal være balance mellem det, som man spiser, og prisen.

Anmeldelse af Sjette Frederiks Kro

Risskov | Den gamle kro i Riis Skov er blevet revitaliseret med ét stort, lyst og venligt restaurationslokale, og ovenpå bliver der indrettet selskabslokale. Den gamle kæmpekamin er erstattet af en elevator. Og maden? Kompliment!

Anmeldelse af Sota Sushi Bar

Aarhus C | Anretningen af maden er smuk, indretningen ligeså, og smagen lever op til det hele på Sota Sushi Bar.

Viser side 1 ud af 29
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark