Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Café Casablanca

Af Tage Clausen

Byens ældste café lever og trives i bedste velgående efter en lille livskrise for små syv år siden. I weekenden holder den oprindelige kult til, men stedet er også for os andre.

Anmeldelse af Café Casablanca

Aarhus C | Byens ældste café lever og trives i bedste velgående efter en lille livskrise for små syv år siden. I weekenden holder den oprindelige kult til, men stedet er også for os andre.

Anmeldelse af Restaurant Navigator

Aarhus C | Duften af hav og direkte udsigt til vand, skov og lystbådeliv er store plusser for Restaurant Navigator, der denne aften bød på blandede kulinariske oplevelser.

Anmeldelse af Raadhuus Kafeen

Aarhus C | Raadhuus Kafeen serverer dansk mad, som man bliver mæt af. Der er ingen lange forklaringer om maden, man spiser sig bare mæt. Det er tydeligt populært blandt gæsterne, hvoraf flere kunne ligne stamkunder.

Anmeldelse af Restaurant Mellemrum

Aarhus C | Mellemrum lover »håndværk, hygge og energi« og lever til fulde op til sine løfter. Der bliver lavet god mad i køkkenet, og tjenerne sørger for at betjene gæsterne med både viden og godt humør.

Anmeldelse af La Fiesta

Aarhus C | Der er ikke de store overraskelser på tallerknerne, men maden er veltillavet og stemningen afslappet på La Fiesta i Skolegade, hvor man får et strejf af Mexico for en aften.

Anmeldelse af Carlton

Aarhus C | Der er gang i butikken hos Carlton på Pustervig. Snakken går på tværs af bordene, for mange gæster kender hinanden. I køkkenet bliver der lagt et stort engagement i maden, og god vin, det kan man også levere.

Anmeldelse af Molskroen

Ebeltoft | Michel Michauds køkken repræsenterer noget af det bedste, som den fransk-danske gastronomi kan tilbyde. Det står uforandret. Men stjernestatus forpligter.

Anmeldelse af Jacob’s Bar BQ

Aarhus C | Et af de solide og velkendte holdepunkter i det aarhusianske restaurationsliv er Jacob’s Bar BQ. Vi gætter på, at flertallet af de tilstedeværende – inklusive betjeningen – er yngre end restauranten.

Anmeldelse af Restaurant Et

Aarhus C | Har man hang til den franske gastronomi, bør man unde sig selv et besøg hos Restaurant Et på Åboulevarden. Her viser de passionerede kokke, hvordan fransk tilsat en smule dansk kan gå op i en højere enhed.

Anmeldelse af CANblau Tapasbar

Aarhus C | Tapas var oprindeligt små, uprætentiøse anretninger, men her er der tale om en stribe af små kulinariske mesterværker.

Viser side 1 ud af 31
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce