Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af La Fiesta

Af Lotte Jahnsen

Der er ikke de store overraskelser på tallerknerne, men maden er veltillavet og stemningen afslappet på La Fiesta i Skolegade, hvor man får et strejf af Mexico for en aften.

Anmeldelse af La Fiesta

Aarhus C | Der er ikke de store overraskelser på tallerknerne, men maden er veltillavet og stemningen afslappet på La Fiesta i Skolegade, hvor man får et strejf af Mexico for en aften.

Anmeldelse af Carlton

Aarhus C | Der er gang i butikken hos Carlton på Pustervig. Snakken går på tværs af bordene, for mange gæster kender hinanden. I køkkenet bliver der lagt et stort engagement i maden, og god vin, det kan man også levere.

Anmeldelse af Molskroen

Ebeltoft | Michel Michauds køkken repræsenterer noget af det bedste, som den fransk-danske gastronomi kan tilbyde. Det står uforandret. Men stjernestatus forpligter.

Anmeldelse af Jacob’s Bar BQ

Aarhus C | Et af de solide og velkendte holdepunkter i det aarhusianske restaurationsliv er Jacob’s Bar BQ. Vi gætter på, at flertallet af de tilstedeværende – inklusive betjeningen – er yngre end restauranten.

Anmeldelse af Restaurant Et

Aarhus C | Har man hang til den franske gastronomi, bør man unde sig selv et besøg hos Restaurant Et på Åboulevarden. Her viser de passionerede kokke, hvordan fransk tilsat en smule dansk kan gå op i en højere enhed.

Anmeldelse af CANblau Tapasbar

Aarhus C | Tapas var oprindeligt små, uprætentiøse anretninger, men her er der tale om en stribe af små kulinariske mesterværker.

Anmeldelse af Restaurant Seafood

Aarhus C | Seafood på Marselisborg Havn serverer veltilberedt fisk og skaldyr i maritime omgivelser, som denne aften dog nærmest blæste væk i en kølig forårsvind, mens vi indendørs kæmpede med varmen.

Anmeldelse af Sevags

Egå | Den græske Sevags ligger ved en parkeringsplads i et ucharmerende butikscenter i Egå, men indenfor er der sydlandsk stemning med hygge om gæsterne og store portioner på tallerkenerne. Her skal man nok blive mæt.

Anmeldelse af Den Skæve Kro

Ebeltoft | Den Skæve Kro i Ebeltoft lever i den grad op til sit navn. Undtagen lige når vi taler om maden, drikkevarerne og betjeningen. De er lige efter bogen.

Anmeldelse af China Wok House

Aarhus C | Restauranten er ofte fyldt op, og der bliver også fyldt godt op på tallerknerne på China Wok House, hvor konceptet lyder på rigeligt med mad. Og rigeligt med friturestegte retter og olie, erfarede vi.

Viser side 1 ud af 30
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce