Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Restaurant Italia

Kim Pauli

Italia er et hyggeligt spisested, hvor man langt hen ad vejen får god valuta for pengene. Men det kniber med at holde en ensartet standard – både når det gælder mad og betjening.

Anmeldelse af Restaurant Italia

Aarhus C | Italia er et hyggeligt spisested, hvor man langt hen ad vejen får god valuta for pengene. Men det kniber med at holde en ensartet standard – både når det gælder mad og betjening.

Anmeldelse af Gastromé

Aarhus C | At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.

Anmeldelse af Café Faust

Aarhus C | Det er egentlig svært at forestille sig, at Åboulevarden for blot et par årtier siden var et temmelig kedsommeligt og ucharmerende virvar af tæt trafik. Vi sender en venlig tanke til fornuftige byplanlæggere.

Anmeldelse af The Diner

Aarhus C | Med sit ærkeamerikanske interiør og udtryk ligner The Diner til fuldkommenhed, hvad man kan opleve i USA. Men maden lever ikke op til, hvad man må forvente af en god diner.

Anmeldelse af Saichi

Aarhus C | Hos den japanske restaurant Saichi kan man spise al den sushi, man kan rumme, til en fast pris, der dog forhøjes, hvis man levner for meget. Foretrækker man tilberedte retter, er der også et fint udvalg.

Anmeldelse af Morena Mia

Aarhus C | Blot 12 spisende gæster er der plads til i den nyåbnede tapasbar Morena Mia i Nørre Allé. Men både mad og servering er på meget højt niveau.

Anmeldelse af Le Coeur de L’île

Aarhus C | Le Coeur de L’île er et ærligt sted med god mad og god valuta for pengene. Menuen er begrænset, men maden kreeres og serveres med så megen større følelse.

Anmeldelse af Den Lille Kro

Aarhus C | Den Lille Kro i Nørre Allé har holdt pause, men er nu genopstået med nyt restauratørpar og den vante stil: gedigen gammeldags kromad. Men det kan også blive for meget af det fede.

Anmeldelse af Restaurant Latin

Aarhus C | Brasseriet i hjertet af Latinerkvarteret er – efter at have været lukket i et par måneder – tilbage i sin velkendte stil med fiskesuppe, hvidvinsdampede muslinger, møre bøffer og masser af vin.

Anmeldelse af Canblau Tapasbar

Aarhus C | Canblau Tapasbar er flyttet fra hjørnet af Klosterport og Klostergade til nye, meget store lokaler små 100 meter længere henne ad gaden. Det ser stort og flot ud, men betjeningen lever hverken op til image eller prisniveau.

Viser side 1 ud af 34
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce