Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Mikuna

Af Tina Bryld

Mikuna er en lille restaurant med et stort mål: Bæredygtig, vegansk mad, hvor man ikke bruger animalske produkter, men erstatter kød med sojaprodukter og supplerer med alt det gode fra planteriget.

Anmeldelse af Mikuna

Aarhus C | Mikuna er en lille restaurant med et stort mål: Bæredygtig, vegansk mad, hvor man ikke bruger animalske produkter, men erstatter kød med sojaprodukter og supplerer med alt det gode fra planteriget.

Anmeldelse af Møf

Aarhus C | Navnet er ikke en forkortelse eller sådan noget. Det er lige præcis, hvad det ligner: et lydord af den slags, som man udtaler, når noget smager godt. Så hvorfor ikke kalde restauranten det? Som sagt, så gjort!

Anmeldelse af Restaurant CuCos

Aarhus C | Man kan nå tre retter og kaffen på under to timer på Cucos. Der er ikke lagt op til, at gæsterne sidder og fordøjer oplevelsen mellem retterne, men man får et godt og stort græsk måltid til en rimelig pris.

Anmeldelse af Marco Polo

Aarhus C | Man skal give sig tid til at studere menukortet hos en af de ældre restauranter i Aarhus: Marco Polo i Vestergade. Det rummer mange tilbud på billig mad. Selv om man går a la carte, er priserne stadig meget rimelige.

Anmeldelse af Casa Carola

Aarhus C | Caféen/isbutikken Casa Carola er flyttet fra Åboulevarden 57 til Mindebrogade 2 og er samtidig avanceret til en rigtig restaurant med fortrinsvis spanske og chilenske retter på kortet.

Anmeldelse af Mong Kok

Aarhus C | Man kan godt blive ganske mæt for et rimeligt beløb, men det er også det bedste, der er at sige om det kinesiske køkken på Banegårdspladsen.

Anmeldelse af Fru Møllers Restaurant

Odder | Maden er forrygende, betjeningen ligeså, og omgivelserne indbyder til ro, nydelse og fordybelse på Fru Møllers Restaurant ved Odder.

Anmeldelse af Grappa al Porto

Aarhus C | Kvaliteten i den nye italienske restaurant Grappa al Porto er noget svingende fra det næsten perfekte til det ikke helt gode. Betjeningens service er mere stabil end køkkenets.

Anmeldelse af Bones

Aarhus C | Kødfulde ribben, hurtig betjening, glade børn og et strejf af Amerika midt i Aarhus. Det hele er, som det plejer at være på Bones, hvor en temmelig fedtet softicebar dog trækker oplevelsen ned.

Anmeldelse af Slinger Bistro

Aarhus C | Slinger Bistro har overtaget Herefords lokaler på hjørnet af Skolegade med en helt ny menu fuld af sofistikerede og overraskende smagssammensætninger. Den er et besøg værd.

Viser side 1 ud af 29
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce