Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Art Restaurant

Af Lotte Jahnsen

Art Restaurant er i anledning af sommeren flyttet helt op på taget af Aros. Udsigten over det halve Aarhus og de mange små kunstværker på tallerkenen gør besøget til en oplevelse, der stærkt kan anbefales.

Anmeldelse af Art Restaurant

Aarhus C | Art Restaurant er i anledning af sommeren flyttet helt op på taget af Aros. Udsigten over det halve Aarhus og de mange små kunstværker på tallerkenen gør besøget til en oplevelse, der stærkt kan anbefales.

Anmeldelse af Restaurant Martino

Aarhus C | Køkkenets ambitioner fejler ikke noget på Martino på Marselisborg Havn. Men servicen følger ikke trop, og priserne – de er i top.

Anmeldelse af Indian curry house

Aarhus C | Der er mildt sagt rod i prissætningen, og man skal ikke lade sig forlede af skiltet ud mod gaden. Den ”hotte” version af kyllingeretten var såmænd ikke stærkere end en velkrydret dansk husmandsfrikadelle.

Anmeldelse af Chez Tony

Aarhus N | Der var en dejlig stemning, men svingende kvalitet i maden på den græske restaurant Chez Tony i Tordenskjoldsgade, hvor de gratis smagsprøver på to af specialiteterne var aftenens bedste oplevelser.

Anmeldelse af La Forchetta

Aarhus C | Der er travlt i La Forchetta i Vestergade, hvor man til hverdag får maden til halv pris. Det er populært, men også nødvendigt, hvis der skal være balance mellem det, som man spiser, og prisen.

Anmeldelse af Sjette Frederiks Kro

Risskov | Den gamle kro i Riis Skov er blevet revitaliseret med ét stort, lyst og venligt restaurationslokale, og ovenpå bliver der indrettet selskabslokale. Den gamle kæmpekamin er erstattet af en elevator. Og maden? Kompliment!

Anmeldelse af Sota Sushi Bar

Aarhus C | Anretningen af maden er smuk, indretningen ligeså, og smagen lever op til det hele på Sota Sushi Bar.

Anmeldelse af Thorvalds

Aarhus C | Det er ikke let at finde ind til Thorvalds på Godsbanen, men restauranten er værd at lede efter.

Anmeldelse af Frøken Koch

Aarhus | Enkel, ærlig og ukompliceret mad, kalder brødrene Koch de retter, der serveres på deres nyåbnede restaurant Frøken Koch. En noget underspillet beskrivelse, viste denne aften med mad på et højt niveau.

Anmeldelse af Rodizio Brazilian Grill & Seafood

Aarhus | I den originale rodizio serverer man kød, til gæsterne segner eller signalerer stop ved at vælte et lille flag eller en statuette. Dette lille fif bruger man ikke i Aarhus, men der er kød nok endda.

Viser side 1 ud af 29
Jeg søger
Hvor

Billige restauranter

Nyhedsbrev

Modtag de nyeste anmeldelser, nyheder og artikler om vin, opskrifter og meget andet.

Michelinrestauranter i Danmark