Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Kähler Villa Dining

Tina Bryld

Kähler Villa Dining har udviklet sin egen udgave af fællesspisning. Man kan vælge mellem sølv og guld og kan roligt gå efter den dyre løsning. Den er pengene værd, og man bliver ikke overrasket, når man betaler.

Anmeldelse af Kähler Villa Dining

Risskov | Kähler Villa Dining har udviklet sin egen udgave af fællesspisning. Man kan vælge mellem sølv og guld og kan roligt gå efter den dyre løsning. Den er pengene værd, og man bliver ikke overrasket, når man betaler.

Anmeldelse af Restaurant Koch

Aarhus C | Brødrene Koch har for et halvt års tid siden genåbnet restaurant Koch for almindelig bordbestilling, efter at de i nogle år kun har taget imod selskaber – og i øvrigt koncentreret sig om Det glade Vanvid og Frøken Koch.

Anmeldelse af Gäst

Aarhus C | Når man kan gøre få ingredienser til tallerkener fulde af velsmag, har køkkenet fat i den helt rigtige italienske ånd. Og det har køkkenet på Aarhus’ nye italiener på Park Allé.

Anmeldelse af A Hereford Beefstouw

Aarhus C | Det er ikke billigt at spise på A Hereford Beefstouw. Men går man i byen for at få en mør og saftig bøf, leverer restauranten varen i alle størrelser og udskæringer.

Anmeldelse af La Pyramide

Aarhus C | Hotelrestauranter har ofte det lidt kedelige image, at deres eneste opgave er at servicere de gæster, som ikke har tid og energi til at søge bedre spisesteder. Det er ofte ufortjent og er det især, hvad angår La Pyramide.

Anmeldelse af Madrepublikken

Aarhus C | God stemning og god mad er det, det handler om på Madrepublikken i Jægergårdsgade, hvor chefen gerne slukker musikken og tager ordet for at understrege, at gæsterne skal feel at home, take it easy, be happy.

Anmeldelse af Pica Pica

Aarhus C | Pica Pica er mere en vinbodega end en restaurant, for menukortet er begrænset til klassiske, kolde tapas. Til gengæld er vinkortet spændende og stedet yderst hyggeligt med god atmosfære og levende musik.

Anmeldelse af ARoS Food Hall

Aarhus C | Aros Food Hall på toppen af byens kunstmuseum gør meget ud af økologi og dyrevelfærd. Der er eget bistade og på taget egen urtehave. Serveringerne præsenteres som småoplevelser.

Anmeldelse af Restaurant Veto

Aarhus C | Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Anmeldelse af Kj Minh

Aarhus C | Man skal ikke lade sig snyde af den meget diskrete facade og den noget uprætentiøse placering på Ny Banegårdsgade. KJ Minh serverer velsmagende og velanrettet mad og er afgjort et besøg værd.

Viser side 1 ud af 32
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce