Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Memphis Roadhouse

Af Tina Bryld

Memphis Roadhouse har etableret sig på et hjørne af Åboulevarden som en del af en amerikansk sydstat med egen røgeovn til glæde for dem, der godt kan lide barbecue, som der er brugt tid på at kæle for.

Anmeldelse af Memphis Roadhouse

Aarhus C | Memphis Roadhouse har etableret sig på et hjørne af Åboulevarden som en del af en amerikansk sydstat med egen røgeovn til glæde for dem, der godt kan lide barbecue, som der er brugt tid på at kæle for.

Anmeldelse af Café Hack

Aarhus C | Køkkenet er klasse. Stort set. Betjeningen er sød, venlig og imødekommende, men burde nok læse lidt på lektien.

Anmeldelse af Sushi Sakura

Aarhus C | Der var gode madoplevelser til gode priser på det populære Sushi Sakura, hvor en overraskende travl tirsdag dog betød lang ventetid og en noget sparsom betjening.

Anmeldelse af Oli-Gak

Aarhus C | Aarhus har med Oli-Gak fået en ny restaurant, hvor maden er rustik, velmagende og billig. Her har man råd til at tage for sig af retterne selv oven på julen og det efterfølgende udsalg. Til gengæld er der koldt.

Anmeldelse af Nordisk Spisehus

Aarhus C | Mad og vine var fantastiske denne aften på Nordisk Spisehus. Men den samlede oplevelse gik et par trin ned i takt med, at vi gik de mange trin ned i restaurantens kælder.

Anmeldelse af Brasserie Belli

Aarhus C | Der er så stor rift om bordene på Brasserie Belli, at spisetiden er begrænset til halvanden time. Men det går galt, hvis man ikke sikrer sig, at gæsterne er klar over betingelserne.

Anmeldelse af Mikuna

Aarhus C | Mikuna er en lille restaurant med et stort mål: Bæredygtig, vegansk mad, hvor man ikke bruger animalske produkter, men erstatter kød med sojaprodukter og supplerer med alt det gode fra planteriget.

Anmeldelse af Møf

Aarhus C | Navnet er ikke en forkortelse eller sådan noget. Det er lige præcis, hvad det ligner: et lydord af den slags, som man udtaler, når noget smager godt. Så hvorfor ikke kalde restauranten det? Som sagt, så gjort!

Anmeldelse af Restaurant CuCos

Aarhus C | Man kan nå tre retter og kaffen på under to timer på Cucos. Der er ikke lagt op til, at gæsterne sidder og fordøjer oplevelsen mellem retterne, men man får et godt og stort græsk måltid til en rimelig pris.

Anmeldelse af Marco Polo

Aarhus C | Man skal give sig tid til at studere menukortet hos en af de ældre restauranter i Aarhus: Marco Polo i Vestergade. Det rummer mange tilbud på billig mad. Selv om man går a la carte, er priserne stadig meget rimelige.

Viser side 1 ud af 29
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce