Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af Restaurant Veto

Tina Bryld

Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Anmeldelse af Restaurant Veto

Aarhus C | Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Anmeldelse af Kj Minh

Aarhus C | Man skal ikke lade sig snyde af den meget diskrete facade og den noget uprætentiøse placering på Ny Banegårdsgade. KJ Minh serverer velsmagende og velanrettet mad og er afgjort et besøg værd.

Anmeldelse af Teaterbodega

Aarhus C | Teaterbodega holder på traditionerne og gør en dyd ud af det, mens moderne, fancy restauranter popper op og forsvinder igen. Teaterbodega består, og det skal der ikke laves om på.

Anmeldelse af Restaurant Unico

Højbjerg | Udsigten er bjergtagende, og maden er fantastisk på Restaurant Unico, hvor lokalets kombinerede funktion som klubhus og restaurant dog til tider gør det til et larmende og spøjst sted at være.

Anmeldelse af Rick's

Aarhus C | Det er let at synke ned i de bløde stole på Restaurant Rick’s, og lade som om at det alligevel blev til en lille ferie i det nordafrikanske. Restauranten er et lille åndehul med mad til fine priser.

Anmeldelse af Café Casablanca

Aarhus C | Byens ældste café lever og trives i bedste velgående efter en lille livskrise for små syv år siden. I weekenden holder den oprindelige kult til, men stedet er også for os andre.

Anmeldelse af Restaurant Navigator

Aarhus C | Duften af hav og direkte udsigt til vand, skov og lystbådeliv er store plusser for Restaurant Navigator, der denne aften bød på blandede kulinariske oplevelser.

Anmeldelse af Raadhuus Kafeen

Aarhus C | Raadhuus Kafeen serverer dansk mad, som man bliver mæt af. Der er ingen lange forklaringer om maden, man spiser sig bare mæt. Det er tydeligt populært blandt gæsterne, hvoraf flere kunne ligne stamkunder.

Anmeldelse af Restaurant Mellemrum

Aarhus C | Mellemrum lover »håndværk, hygge og energi« og lever til fulde op til sine løfter. Der bliver lavet god mad i køkkenet, og tjenerne sørger for at betjene gæsterne med både viden og godt humør.

Anmeldelse af La Fiesta

Aarhus C | Der er ikke de store overraskelser på tallerknerne, men maden er veltillavet og stemningen afslappet på La Fiesta i Skolegade, hvor man får et strejf af Mexico for en aften.

Viser side 1 ud af 31
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce