Anmeldelser af restauranter og caféer

Anmeldelse af F-Høj

Af Lotte Jahnsen

Den nyåbnede F-Høj ved åen i Aarhus har imponerende kager, smørrebrød af den fineste slags og høje kokkehuer bag disken. Samtidig er der afslappet stemning og høflig selvbetjening.

Anmeldelse af F-Høj

Aarhus C | Den nyåbnede F-Høj ved åen i Aarhus har imponerende kager, smørrebrød af den fineste slags og høje kokkehuer bag disken. Samtidig er der afslappet stemning og høflig selvbetjening.

Anmeldelse af Restaurant V

Aarhus C | V er det enkle navn på den nye restaurant i bunden af det 23 etager høje hotel Comwell. V står for Værkmestergade, men kunne også stå for velkommen, for det føler man sig på dette velindrettede spisested.

Anmeldelse af Gastromé

Aarhus C | Restauratørerne fra Det gamle Mejeri på Vilhelmsborg er rykket til byen. Konceptet præsenteres som ”landkøkken”. Vi må tilføje, at det i så fald drejer sig om et ret avanceret et af slagsen.

Anmeldelse af KöD

Aarhus C | Der er mange gode takter i byens nye bøfhus, men både køkkenet og betjeningen savner den finish, som kunne begrunde en stjerne ekstra.

Anmeldelse af The Grill

Aarhus C | Bøfferne kan de mestre på The Grill på Scandic Hotel, og de kan servere god vin dertil. Resten af maden kniber det gevaldigt med – den er konceptagtig og går fra kikset til kedelig.

Anmeldelse af Restaurant Hærværk

Aarhus C | Hvis udtrykket hærværk i denne sammenhæng skal tages bogstaveligt, må det stå for et frontalangreb mod al dårligdom, slaphed og ligegyldighed.

Anmeldelse af Restaurant Mekong

Aarhus C | Hvad vi på grund af sprogvanskeligheder og ventetid ikke fik af service, blev kompenseret af de store smil, som retterne blev serveret med. Og så er maden både frisk, velsmagende og billig på Restaurant Mekong.

Anmeldelse af Juliette

Aarhus C | Juliette har etableret sig godt i byens spiselige gade, Jægergårdsgade, og har endog brugt sommeren til en udvidelse, så man nu kan sidde i en lille gårdhave bagved eller ved små caféborde ved gaden.

Anmeldelse af Molskroens Brasseri

Ebeltoft | Der er ved at udvikle sig et lille kulinarisk hotspot ude på Mols med hele tre højt profilerede restauranter omkring rundkørslen i Femmøller. Brasseriet er charmerende, men kunne have gavn af lidt finjustering.

Anmeldelse af Art Restaurant

Aarhus C | Art Restaurant er i anledning af sommeren flyttet helt op på taget af Aros. Udsigten over det halve Aarhus og de mange små kunstværker på tallerkenen gør besøget til en oplevelse, der stærkt kan anbefales.

Viser side 1 ud af 29
Jeg søger
Hvor

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark