Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af asiatiske restauranter


Det asiatiske køkken

Det asiatiske køkken er ligeså stort og varieret som det asiatiske kontinent. Thailandsk kylling i limesauce, kinesisk nudelsuppe, svinekød i indiske karry og japansk sushi.

Fælles for det asiatiske køkken er dets mix af eksotiske krydderier og ingredienser som fisk, nudler og især kylling. Friske råvarer er must i det asiatiske køkken.

Anmeldelse af Orientalsk Køkken

Aarhus C | Maden er krydret hos Orientalsk Køkken, men det hele er knapt så eksotisk sammenlignet med, hvad man kan opleve i Thailand og Vietnam.

Anmeldelse af Sota Sushi Bar

Aarhus C | Strømlinet, stilfuldt og uden slinger i valsen. En aften på Sota Sushi Bar i gennemført minimalistisk japansk stil giver gæsterne en tjekket, stilsikker og velsmagende oplevelse på restauranten.

Anmeldelse af Asia Restaurant

Viby J | På få måneder er Asia Restaurant blevet et tilløbsstykke, som uden problemer kan sælge alle 250 pladser på en fredag aften. Buffeten til 148 kr. er attraktionen, der skaber lys og liv på Viby Torv.

Anmeldelse af Restaurant Veto

Aarhus C | Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Anmeldelse af Kj Minh

Aarhus C | Man skal ikke lade sig snyde af den meget diskrete facade og den noget uprætentiøse placering på Ny Banegårdsgade. KJ Minh serverer velsmagende og velanrettet mad og er afgjort et besøg værd.

Anmeldelse af China Wok House

Aarhus C | Restauranten er ofte fyldt op, og der bliver også fyldt godt op på tallerknerne på China Wok House, hvor konceptet lyder på rigeligt med mad. Og rigeligt med friturestegte retter og olie, erfarede vi.

Anmeldelse af Frederiksgade 42

Aarhus C | Man deler maden og får ro og fred til at nyde den på den nye restaurant Frederiksgade 42, hvor mad, betjening og indretning finder sammen i fin forening.

Anmeldelse af Mong Kok

Aarhus V | Man kan godt blive ganske mæt for et rimeligt beløb, men det er også det bedste, der er at sige om det kinesiske køkken på Banegårdspladsen.

Anmeldelse af Restaurant Mekong

| Hvad vi på grund af sprogvanskeligheder og ventetid ikke fik af service, blev kompenseret af de store smil, som retterne blev serveret med. Og så er maden både frisk, velsmagende og billig på Restaurant Mekong.

Anmeldelse af Indian curry house

Aarhus C | Der er mildt sagt rod i prissætningen, og man skal ikke lade sig forlede af skiltet ud mod gaden. Den ”hotte” version af kyllingeretten var såmænd ikke stærkere end en velkrydret dansk husmandsfrikadelle.

Viser side 1 ud af 4
Jeg søger
Hvor