Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Gode og billige restauranter

Her finder du en guide til gode, billige restauranter; restauranter som har fået mindst tre stjerner af anmelderne, og hvor gennemsnitsprisen for en hovedret ikke er mere end ca. 125 kr. og en tre-retters menu kan fås for max. 250 kr. Der er ikke taget højde for eventuelle rabatordninger.

Anmeldelse af Orientalsk Køkken

Aarhus C | Maden er krydret hos Orientalsk Køkken, men det hele er knapt så eksotisk sammenlignet med, hvad man kan opleve i Thailand og Vietnam.

Anmeldelse af Asia Restaurant

Viby J | På få måneder er Asia Restaurant blevet et tilløbsstykke, som uden problemer kan sælge alle 250 pladser på en fredag aften. Buffeten til 148 kr. er attraktionen, der skaber lys og liv på Viby Torv.

Anmeldelse af Madrepublikken

Aarhus C | God stemning og god mad er det, det handler om på Madrepublikken i Jægergårdsgade, hvor chefen gerne slukker musikken og tager ordet for at understrege, at gæsterne skal feel at home, take it easy, be happy.

Anmeldelse af Sevags

Egå | Den græske Sevags ligger ved en parkeringsplads i et ucharmerende butikscenter i Egå, men indenfor er der sydlandsk stemning med hygge om gæsterne og store portioner på tallerkenerne. Her skal man nok blive mæt.

Anmeldese af Zorba

Aarhus C | Der er liv, højt humør og trængsel på restaurant Zorba, og maden er, som græsk mad nu engang er: græsk.

Anmeldelse af Den Rustikke

Aarhus C | Den Rustikke i Mejlgade har fundet en fin stil med et begrænset udvalg til en lige så begrænset pris.

Anmeldelse af Casa Carola

Aarhus C | Caféen/isbutikken Casa Carola er flyttet fra Åboulevarden 57 til Mindebrogade 2 og er samtidig avanceret til en rigtig restaurant med fortrinsvis spanske og chilenske retter på kortet.

Anmeldelse af White Elephant

Aarhus C | Det thailandske køkken er fuldt af smagfulde kontraster, der går fra det sure til det søde, det milde til det stærke. Det gælder også køkkenet hos thairestauranten White Elephant, der har ret til at kalde sig autentisk.

Anmeldelse af China Palace

Aarhus N | Der er god plads på restaurant China Palace, og der skal også være god plads i maven, hvis man vil have det fulde udbytte af det overvældende tilbud

Anmeldelse af Olinico Gastro Grillbar

Aarhus C | Olinico har ry for at være et af de bedste takeaway-steder i midtbyen, men man kan også spise maden i den sparsomt indrettede restaurant, hvor man må nøjes med at drikke vand eller alkoholfri saft til.

Viser side 1 ud af 4
Jeg søger
Hvor