Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Brunch i Aarhus

Brunch er populært - også i Aarhus. Kombinationen af morgenmad og frokost findes i mange varianter og prisklasser. Her finder du en liste over nogle af byens bedste. Ved flere af dem har anmelderne været forbi og delt stjerner ud til deres brunch-tilbud.

Læs brunchanmeldelsen
Brødrene Koch
En brunch hos brødrene Koch er en oplevelse af den allerbedste slags. Kunsten er at tage små portioner - tage så lidt, at man kan smage på så mange af lækkerierne som muligt.
Læs brunchanmeldelsen
Café Faust
Café Faust
Café Faust ligger midt på Åboulevarden i hjertet af Aarhus. Faust er både cafe med brunch og burgere og restaurant med a la carte menu. Caféens brunch findes i tre forskellige versioner, Den ene, Den anden og Den sunde, alle til samme billige pris.
Café Kaffegal
Café Kaffegal
Hos Café Kaffegal kan man spise med god samvittighed. Alle retter er fremstillet fra bunden og baseret på danske økologiske og biodynamiske råvarer samt dyrevelfærds- og fairtradeprodukter.
Læs brunchanmeldelsen
Globen Flakket
For enden af Åboulevarden ligger den populære Globen Flakket, en af Vadestedets ældste cafeer. Brunchen på Globen Flakket er overvældende. Der er meget mad at vælge imellem, men desværre ikke mange delikatesser. Læs brunchanmeldelsen
Café Viggo
Café Viggo
Café Viggo kalder sig selv en opdateret klassiker med reference til dengang i 90'erne, hvor åen blev frilagt og caféen åbnede, som en af de første langs åen. Viggo serverer en tapasbrunch på hverdage og to forskellige versioner om lørdagen.
Juliette
Juliette
Juliette er en hyggelig restaurant, hvor bordene står tæt, og der er en stor, åben bar med delvist åbent køkken. Her kan man få både en Juliette Brunch, en Veggie Brunch og den franske klassiker Croque Monsieur eller Madame.
Kähler Spisesalon
Kähler Spisesalon
Der er kælet for indretningen i Kähler Spisesalon, som hører til byens hyggeligste. Man får en god brunch i spisesalonen, serveret på smukkeste vis i og på Kähler-design.
Læs brunchanmeldelsen
Klassisk 65
Klassisk klasse
Klassisk 65 er en lille fransk bistro og vinbar i Jægergårdsgade. Her er travlt sådan en søndag morgen, når restauranten serverer brunch, men alligevel er der en afslappet stemning - og fremragende morgenmad. Læs brunchanmeldelsen
Lava Aarhus
Lava Aarhus
Lava Aarhus så dagens lys i 1999 under navnet Café Svej, men skiftede navn til Lava Aarhus i 2014. Det franske hyggelige look og det dansk inspirerede menukort er dog intakt. Lava Aarhus har to forskellige brunch at vælge imellem.
Mefisto
Mefisto
Mefisto er et hyggeligt sted indrettet med både stil og charme og det kulinariske niveau er flot. Restaurantens weekendbrunch skifter 3-8 gange henover året, men består hver gang af syv forskellige retter i én servering.
Museumscaféen
Museumscaféen
Kvindemuseets café er med sine stemningsfulde lokaler en hyggelige oase i midtbyen. Her serveres hjemmelavet økologisk mad. Caféens brunch kaldes en mokost-platte og serveres mellem kl. 11 og 13.
Læs brunchanmeldelsen af Resraurant Varna
Restaurant Varna
En brunch på Restaurant Varna i den gamle hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten er en fremragende mulighed for at prøve, hvad Palle Enevoldsens restaurant kan byde på. Læs brunchanmeldelsen
Sjette Frederiks Kro
Sjette Frederiks Kro
Kroen ligger i Riis Skov i en smuk, gammel og bevaringsværdig bygning fra 1826, med panoramaudsigt over Aarhusbugten. Lørdag og søndag serverer restauranten en såkaldt Kronch, et tagselvbord af alskens morgen- og frokost-lækkerier.
Skovmøllen
Skovmøllen
Den lille idylliske restaurant ude i Marselisskoven får ros for dens avancerede gourmetmad, og også Møllerens brunch har gastronomiske ambitioner. Traktementet er sæsonbestemt og består af tre små serveringer, godt pålæg og gode oste.
Spiselauget
Spiselauget
Spiselauget på Godsbanen er inspireret af det engelske begreb Gastro Pub og er et spisested for både kulturcentrets egne brugere og byens borgere. Maden er rustikt og der arbejdes ud fra et begreb de kalder bæredygtig økologi.
Jeg søger
Hvor

Annonce

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark