Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik


Anmeldelser af franske restauranter


Det franske køkken

Det franske køkken er gastronomiens højborg, en stor del af landets identitet og meget mere end frølår, vinbjergsnegle og foie gras. Det franske køkken er næsten ligeså varieret som det asiatiske med særlige traditioner i landets forskellige provinser.

Anmeldelse af Restaurant Pondus

Aarhus C | Som det ganske rigtigt hedder i Michelin-guiden er Restaurant Pondus en lille rustik restaurant med god mad til rimelige priser. Til gengæld kunne den godt lægge mere vægt på den gode service og atmosfære.

Anmeldelse af Molskroen

Ebeltoft | Molskroen har skiftet køkkenchef, efter at Michel Michaud er draget tilbage til Skagen. Men der er ikke slækket på kvaliteten i Femmøller, som bød anmelderholdet på en forrygende aften af seksstjernet kvalitet.

Anmeldelse af Molskroens Strandhotels Brasseri

Ebeltoft | Strandhotellet i Femmøller har for et par år siden fået en gennemgående renovering og fremstår nu som et mondænt sted med hele to restauranter. Men noget mangler.

Anmeldelse af Lecoq

Aarhus C | Lecoq ligger meget passende i det aarhusianske Latinerkvarteret og byder på franske fristelser til priser, der er til at betale. Restauranten har en særlig atmosfære, som er værd at opleve.

Anmeldelse af Slinger Bistro

Aarhus C | Et højt kulinarisk niveau kombineret med gode vine og fin stemning. Det kan anbefales.

Anmeldelse af Le Coeur de L’île

Aarhus C | Le Coeur de L’île er et ærligt sted med god mad og god valuta for pengene. Menuen er begrænset, men maden kreeres og serveres med så megen større følelse.

Anmeldelse af Restaurant Latin

Aarhus C | Brasseriet i hjertet af Latinerkvarteret er – efter at have været lukket i et par måneder – tilbage i sin velkendte stil med fiskesuppe, hvidvinsdampede muslinger, møre bøffer og masser af vin.

Anmeldelse af Restaurant Miró

Aarhus C | I over 25 år har restaurant Miró holdt sin plads i den absolutte elite i det aarhusianske restaurationsliv – med samme restauratør.

Anmeldelse af Restaurant Unico

Højbjerg | Udsigten er bjergtagende, og maden er fantastisk på Restaurant Unico, hvor lokalets kombinerede funktion som klubhus og restaurant dog til tider gør det til et larmende og spøjst sted at være.

Anmeldelse af Café Casablanca

Aarhus C | Byens ældste café lever og trives i bedste velgående efter en lille livskrise for små syv år siden. I weekenden holder den oprindelige kult til, men stedet er også for os andre.

Viser side 1 ud af 7
Jeg søger
Hvor