Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik


Anmeldelser af gourmetrestauranter


Gourmetrestauranter serverer ikke bare god mad og drikke. Her opfattes maden som en kulinarisk kunstart og et besøg som en samlet gastronomisk oplevelse.
Danske kokke er kendt verden over for deres høje standard indenfor finere madlavning og især deres evne til at bruge gode lokale råvarer.

Anmeldelse af Nordrestrandvej

Risskov | Opfindsomheden er stor på Nordrestrandvej, og serveringerne er en fryd for øjet. Samtidig er omgivelserne rare – og serviceniveauet højt.

Anmeldelse af Molskroen

Ebeltoft | Molskroen har skiftet køkkenchef, efter at Michel Michaud er draget tilbage til Skagen. Men der er ikke slækket på kvaliteten i Femmøller, som bød anmelderholdet på en forrygende aften af seksstjernet kvalitet.

Anmeldelse af Gastromé

Aarhus C | At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.

Anmeldelse af Langhoff & Juul

Aarhus C | Et behageligt bekendtskab med en restaurant, der skilter med at være økologisk, men som understreger, at økologien ikke er en religion. Vigtigst er smagen.

Anmeldelse af Restaurant Miró

Aarhus C | I over 25 år har restaurant Miró holdt sin plads i den absolutte elite i det aarhusianske restaurationsliv – med samme restauratør.

Anmeldelse af Restaurant Domestic

Aarhus C | Nok ligger Restaurant Domestic i en baggård i Mejlgade, men den ligger gastronomisk helt fremme.

Anmeldelse af Krofatters Mad og Ølbar

Aarhus C | Det virker måske lidt kasketsmart at dekonstruere danske klassikere til tapasversioner og kalde dem dapas. Men det fungerer. Stedet har en ganske særlig charme.

Anmeldelse af Restaurant Koch

Aarhus C | Brødrene Koch har for et halvt års tid siden genåbnet restaurant Koch for almindelig bordbestilling, efter at de i nogle år kun har taget imod selskaber – og i øvrigt koncentreret sig om Det glade Vanvid og Frøken Koch.

Anmeldelse af La Pyramide

Aarhus C | Hotelrestauranter har ofte det lidt kedelige image, at deres eneste opgave er at servicere de gæster, som ikke har tid og energi til at søge bedre spisesteder. Det er ofte ufortjent og er det især, hvad angår La Pyramide.

Anmeldelse af ARoS Food Hall

Aarhus C | Aros Food Hall på toppen af byens kunstmuseum gør meget ud af økologi og dyrevelfærd. Der er eget bistade og på taget egen urtehave. Serveringerne præsenteres som småoplevelser.

Viser side 1 ud af 6
Jeg søger
Hvor