Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af indiske restauranter


Det indiske køkken

Kylling i karry, naan-brød, mangoshutney. Det indiske køkken er stort, varieret og godt krydret.

Hovedingredienserne består af ris, etta, der er en type groft mel, masser af bælgfrugter og ikke mindst en række krydderier som chilipeber, spidskommen, gurkemeje, ingefær, korander og kardemomme, kanel og muskat. Især chili og garam masala, en blanding af forskellige krydderier, er flittigt brugt i det indiske køkken.

Den indiske madtradition kan deles op i tre hovedkategorier, nordindisk, sydindisk og østindisk.

Anmeldelse af Indian curry house

Aarhus C | Der er mildt sagt rod i prissætningen, og man skal ikke lade sig forlede af skiltet ud mod gaden. Den ”hotte” version af kyllingeretten var såmænd ikke stærkere end en velkrydret dansk husmandsfrikadelle.

Anmeldelse af Pearl India

Aarhus C | Men man kan i hvert fald blive mæt for en rimelig pris på restaurant Pearl India i Aarhus.

Anmeldelse af Amani's Køkken

Knebel | En indisk/pakistansk restaurant har sat sit præg på den lille by ved Knebel Vig. Maden er god, men betjeningen mildt sagt svingende.

Viser side 1 ud af 1
Jeg søger
Hvor