Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Michelinrestauranter i Danmark

Den franske Michelin-guide har i 2016 tildelt 22 danske restauranter tilsammen 26 Michelin-stjerner – det højeste antal nogensinde - og for første gang givet en dansk restaurant tre stjerner.

Geranium
Geranium - 3 stjerner - København Ø
"Omtanke kan smages. Geranium er et lyst, let og dynamisk køkken. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser - restaurerer, udfordrer og beriger."
Noma
Noma - 2 stjerner - København K
"Stikkelsbær og jernurt, nordisk kokosnød, mos og karl-johan, solbær og hybenroser, molboøsters og gryn, syltet og røget vagtelæg, havtaskelever og karameliseret mælk, æbleskive og urter, kastanjer..."
Restaurant AOC
Restaurant AOC - 2 stjerne - København K
"Vores gastronomiske filosofi udspringer fra en moderne madstil med friske nordiske produkter hentet fra både jord og hav - et koncept af ren velsmag."
Restaurant Clou
Restaurant Clou - 1 stjerne - København K
"Vi vil fremvise vores muse, som fortæller os, at kreativitet ingen grænser har – hverken med hensyn til geografi eller gastronomisk standard. Vi byder jer velkommen til dagens CLOU."
Den Røde Cottage
Den Røde Cottage - 1 stjerne - Klampenborg
"En oplevelse med afsæt i naturens gavmildhed, årstidernes skiften og køkkenets nænsomme bearbejdning af udsøgte råvarer."
Era Ora
Era Ora - 1 stjerne - København K
"With an emphasis on fresh and authentic ingredients, many of which are sourced directly from Italy’s best producers, the menu of Era Ora is based on simple yet innovative combinations of food with some unexpected elements."
Formel B
Formel B - 1 stjerne - Frederiksberg C
"Siden 2003 har vi hver dag på formel B udlevet vores drøm om at være en del af den absolutte restaurant elite. Vores udgangspunkt er at præsentere en fri restaurant, fri af regler, dogmer og faste menuer."
Restaurant Frederikshøj
Restaurant Frederikshøj - 1 stjerner - Aarhus C
"Restaurant Frederikshøj rummer et legesygt gourmet køkken på højt niveau. Et køkken, hvor Wassim forener usnobbet madglæde, kreativitet og årstidens absolut bedste råvarer."
Gastromé
Gastromé - 1 stjerner - Aarhus C
"Hos Gastromé vil du opleve et gourmetpræget landkøkken med en smag af byens brosten. Her er det gastronomiske landkøkken fra Vilhelmsborgskoven blevet trukket ind til Aarhus C."
Hotel Frederiksminde
Hotel Frederiksminde - 1 stjerne - Præstø
"I køkkenet på Hotel Frederiksminde handler det i al sin enkelthed om smag. Vi laver det, vi selv kan lide. Urterne plukker vi nede ved vandkanten og svampene i den lokale skov."
Grønbech & Churchill
Grønbech & Churchill - 1 stjerne - København K
"Vores gastronomiske udtryk, udspringer af en kombination af både det klassiske og det underfundige."
Henne Kirkeby Kro
Henne Kirkeby Kro - 1 stjerne - Henne
"Med en hektar køkkenhave uden for døren, de bedste råvarer lige i nabolaget samt Paul Cunningham og hans hold bag komfuret, kan det ikke gå helt galt. Det hele handler om smag, der skaber glæde."
Kadeau
Kadeau København - 1 stjerne - København K
"Det var dér, midt i den slags ingenting der kun eksisterer i udkantsdanmark, at vi åbnede i 2007, med en drøm om at udnytte det bornholmske råvareskatkammer til at lave et bornholmsk terroir-køkken."
Kadeau
Kadeau - 1 stjerne - Bornholm
"Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser."
Kiin Kiin
Kiin Kiin - 1 stjerne - København N
"Vi serverer en opdateret version af det Thailandske køkken. Vi bruger klassiske opskrifter, men uden at være bange for at bruge moderne teknikker."
Kokkeriet
Kokkeriet - 1 stjerne - København K
"Kunsten er at anvende det vi har i baghaven, i skoven og i de omkringliggende farvande. Maden er derfor ganske naturligt lidt tung om vinteren og fremstår mere let og elegant om sommeren."
Kong Hans Kælder
Kong Hans Kælder - 1 stjerne - København K
Kong Hans Kælder blev åbnet i 1976 af Lene og Sven Grønlykke fra Løgismose, sammen med Inge og Klaus Rifbjerg, og er dermed Danmarks ældste gourmetrestaurant. Den modtog som den første restaurant i Danmark en Michelinstjerne i 1983.
Marchal
Marchal - 1 stjerne - København K
"Maden er en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance som går hånd i hånd med hotellets ambition om at være Skandinaviens bedste"
Relæ
Relæ - 1 stjerne - København N
"Vores ønske er at bringe gæsten tæt på køkkenet, på råvarerne og ideerne, og prøve at modernisere og forenkle ud-at-spise oplevelsen, uden at gå på kompromis med kvalitet og niveau."
Studio
Studio - 1 stjerne - København K
"Når vi lærer noget vi kan bruge i køkkenet af en indisk madmor, en boliviansk indianer, det klassiske franske køkken eller en stjernekok fra San Francisco, så gør vi det og vi vedkender os det åbenlyst."
Substans
Restaurant Substans - 1 stjerner - Aarhus C
"Vores anmelderroste nydanske/franske gourmetkøkken er blevet endnu sjovere og mere årstidspræget. Vi vil lege mere i køkkenet og give vores gæster større valgfrihed."
Søllerød Kro
Søllerød Kro - 1 stjerne - Holte
"Vi tilstræber til enhver tid at give vore gæster en sublim oplevelse med førsteklasses betjening og kulinariske oplevelser."
Jeg søger
Hvor

Nyheder

Annonce