Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Anmeldelser af nordiske restauranter

Anmeldelse af Kähler Villa Dining

Risskov | Kähler Villa Dining har udviklet sin egen udgave af fællesspisning. Man kan vælge mellem sølv og guld og kan roligt gå efter den dyre løsning. Den er pengene værd, og man bliver ikke overrasket, når man betaler.

Anmeldelse af Restaurant Veto

Aarhus C | Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Anmeldelse af Nordisk Spisehus

Aarhus C | Mad og vine var fantastiske denne aften på Nordisk Spisehus. Men den samlede oplevelse gik et par trin ned i takt med, at vi gik de mange trin ned i restaurantens kælder.

Anmeldelse af Art Restaurant

Aarhus C | Art Restaurant er i anledning af sommeren flyttet helt op på taget af Aros. Udsigten over det halve Aarhus og de mange små kunstværker på tallerkenen gør besøget til en oplevelse, der stærkt kan anbefales.

Anmeldelse af Kähler Villa Dining

Risskov | Glem alt om topmad til toppriser og sig goddag til fuld værdi for pengene. Malling & Schmidt er blevet nærmest billige, men giver stadig en smag af luksus.

Anmeldelse af Aarhus Folkekøkken

Aarhus C | Bag den gamle godsbanebygning på Skovgårdsgade er opført et spøjst betonbyggeri, der sammen med de originale bygninger skal fungere som kommunalt kulturhus. Vi besøgte restauranten.

Anmeldelse af Nordens Folkekøkken

Aarhus C | Der er ikke meget folkekøkken i den varmestueagtige forstand over Nordens Folkekøkken i Mejlgade. Det er til overflod helt fortjent præmieret for sin facade, men også indretningen er til en præmie, og maden til fire stjerner.

Anmeldelse af Sandgaarden

Ringkøbing | Køkkenet på restaurant Sandgaarden har tydelige gourmet-ambitioner, men det nytter ikke meget, hvis ikke det følges op af professionel betjening, og vi bryder os ikke om, at beløbene er højere på regningen end på spisekortet.

Anmeldelse af Restaurant Navigator

| Dansk og fransk restaurant: Alene beliggenheden ved lystbådehavnen borger grundlæggende for charmen. Dertil kommer, at man kan vælge mellem rustik, gammeldags kromad og den mere gourmetprægede menu.

Anmeldelse af Hansen Køkken og Bar

København V | Hansens Køkken & Bar har slækket på ambitionerne, og køkkenet har udviklet sig i retning af det studentikose. Men relativt billigt er det.

Viser side 1 ud af 2
Jeg søger
Hvor