Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Jesper Minke er ejer af den nye café Luxor på Åboulevarden i Aarhus. Cafeen åbner for gæster torsdag d. 3. maj. Nu er forberedelserne på sidste etape. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Ny sportsbar er inspireret af Las Vegas

Af Marie Juel Glasius01-05-2012

Tre etager kombineret sportsbar og loungecafé på Åboulevarden åbner torsdag for gæster.

Når to overdådige krystallysekroner byder velkommen over indgangen og en stor live-scene langsomt begynder at tage form ved siden af, anes det, at der her er en pompøst projekt under opbygning.

Og når ejeren fortæller, at det ikke kun er navnet Luxor, men hele stedet, der er inspireret af favoritcafeen i Las Vegas, så er man sikker.

Jesper Minke, der udover Luxor også ejer Café Faust på Åboulevarden i Aarhus, åbner sin tre etager store café torsdag d. 3. maj. En café, der kan invitere til både sportsbar, livemusik, loungeområder og mad og drinks i den sundere ende.

Skiller sig bevidst ud fra mængden

"Jeg er helt tryg ved at åbne en café til en så bred målgruppe. Der kommer tilbud til studievenlige priser, livemusik, sunde cocktails og fadøl og en hel sportsetage med syv fladskærme på 50 tommer. Jeg har efterhånden en fornemmelse af, hvad kunderne efterspørger," siger Jesper Minke, der bevidst har forsøgt at skille sin cafe ud fra mængden.

Han forklarer, at der på Åboulevarden ikke har været tilbud til selskaber på op til 80 og 100 mennesker. Det kommer der nu.

"Fladskærmene i kælderetagen kan tage imod iPod Touch og USB-stiks, for at firmaer eller private kan afholde digitale præsentationer. Det kan være billeder af en konfirmand eller et diasshow til et firmaarrangement. I stuen vil der være en stor projektor, som også kan bruges," siger han og tilføjer, at flere firmaer allerede har booket sig ind.

Mad a la Dubai

Stueetagen indeholder bar, et helt nyt køkken, pladser til at spise samt en scene, hvorfra musikken lyder fredag og lørdag aften. Igen er maden inspireret af Las Vegas, New York og Dubai. Kommer man til frokost, kan man regne med at få serveret klassisk cafémad som salater og sandwiches. Aftenmenuen er mere inspireret af Dubai med store steaks eller burgere med valgfrit tilbehør.

På den øverste etage står den på lounge og fadøls-stemning a la New York. Der er skue ned over scenen og baren og åen udenfor.

Med en ny café følger også ansættelser af 60 personer til personalet. Heriblandt er der jobs til en del studerende som opvaskere og tjenere. De fleste ansatte er på plads. Derudover henter Jesper Minke chefen fra Cafe Faust med sig.

Leveret af JP Aarhus

Jeg søger
Hvor

Billige restauranter

Michelinrestauranter i Danmark

Annonce

Annonce