Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

Aarhus-restauranterne må ikke hvile på laurbærrene

Af Marie Duedahl

Aarhus mangler gode frokostrestauranter og en autentisk italiensk og spansk restaurant. Bent Christensen, en af landets mest erfarne madanmeldere, giver sin vurdering af det aarhusianske restaurantliv.

Bent Christensen er forfatter og redaktør på Den Danske Spiseguide. Han mener, at Aarhus ejer førertrøjen for restauranter i provinsen, men Aalborg og Fyn giver konkurrence. Foto: Kontrast ApS. By/Claes Bech-Poulsen

Aarhus-restauranterne må ikke hvile på laurbærrene

Aarhus mangler gode frokostrestauranter og en autentisk italiensk og spansk restaurant. Bent Christensen, en af landets mest erfarne madanmeldere, giver sin vurdering af det aarhusianske restaurantliv.

Foto: Marselis Vine

Vinfestival hos Marselis Vine

Marselis Vine på Marselis Boulevard afholder en vinfestival fra i dag til og med lørdag.

Britt Vorre er sammen med sin mand Thomas Bendtsen indehaver af Aarhus Street Food. Det nye madmarked vil være i en hal ved rutebilstationen. Foto: Joachim Ladefoged

Rutebilstationen er blevet et madmekka

Aarhus Street Food er åbnet i DSB’s tidligere garage ved Rutebilstationen.

Lasse Koch er uddannet kok og har tilmed en handelsuddannelse i bagagen. Og så er han en del af brødrene Kochs familiefirma på Aarhus Havn. Foto: Joachim Ladefoged

Kok: Her tager vi dialogen frem for at skælde ud

Lasse Koch, uddannet kok med en handelsuddannelse i bagagen, har lagt en klar forretningsstil for Brødrene Koch.

Først kunne Søren Jakobsen (tv) og William Jørgensen (th) fejre, at Gastromé genvandt sin Michelin-stjerne. Nu kan de også fejre, at de har østjyllands gladeste kunder. Arkivfoto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Gastromé har Østjyllands gladeste gæster

I årets første seks måneder er Michelin-restauranten Gastromé den restaurant i hele Østjylland, som har haft de mest positive gæster. Det viser en ny opgørelse fra restaurantsitet DinnerBooking.com.

Thomas Bendtsen og hans hustru, Britt Vorre, idémagerne bag streetfoodmarkedet Folkets Spisehus, i DSB’s parkeringshal ved Rutebilstationen, hvor spisehuset skal åbne til august. Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Dato sat for åbningen af Folkets Spisehus

Street food-marked i de gamle rutebilsgarager ved rutebilstationen i Aarhus står klar til åbning den 18. august.

Der venter aarhusianerne et hav af gastronomiske events, når Aarhus i 2017 er en del af Europæisk Gastronomregion. Foto: Kasper Fogh Hansen

Stort antal gastronomiske events i vente næste år

Over 100 madevents er på programmet, når Aarhus sammen med Region Midtjylland er Europæisk Gastronomiregion i 2017.

Om kunderne i Bilka Tilst er lige så vilde med Carl's Jr. burgere som Paris Hilton her, får de mulighed for at bedømme, når kæden åbner i varehuset onsdag. PR-foto.

Onsdag åbner amerikansk burgerkæde i Bilka Tilst

De første 50 gæster i køen, som køber en menu, får en gratis burger hver uge i et helt år.

PR-foto

Nyt spisested fejres med gratis burgere

Endnu et spisested har meldt sig ind i kampen om at mætte de burgerhungrende aarhusianere.

Frederikshøj, Substans (billedet) og Gastromé beholdt alle tre deres stjerner i 2016-udgaven af Michelin-guiden. Foto: Visit Aarhus

Aarhus er gastronomiens by

Aarhus er i stærk gastronomisk vækst, aldrig har så mange nye spisesteder åbnet i byen, som de gør i disse år. Vi guider til de nye oplevelser på den aarhusianske madfront.

Viser side 1 ud af 22
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce