Nyheder om restaurantsbranchen

Tapasbar flytter i nye lokaler

Af Henrik Grønvald

Den spanske tapasrestaurant Canblau har pladsproblemer og flytter 50 meter hen ad gaden til Frue Kirkeplads 4.

Foto: Lokalavisen Aarhus

'Hot Buns' åbner i Aarhus

Og inviterer burgersultne og andre nysgerrige aarhusianere til et sneak-peak af menuen i form af bl.a. ”Sliders” (mini-burgers), side dishes, shakes, drinks, vin og øl.

Tabita Mortensen har tidligere vundet sølv og bronze, men i år blev det til guld.

Aarhus-tjenere til tops

Tabita fra Aarhus er landets bedste tjener. Årets Tjener kåret i Bella Center i København.

Michael Larsen hæfter personligt for gælden i restauranten. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Gourmetrestaurant tvunget til at lukke

Der er indgivet konkursbegæring mod Svineriet i Aarhus, og personalet er sendt hjem.

Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Regionen drysser 1 mio. kr. over madfestival

Med ønsket om et internationalt gennembrud støtter Region Midtjylland Food Festival 2013 i Aarhus med 1 mio. kr.

Lufthavn opruster med stjernekok i fransk bistro

Københavns Lufthavn fortsætter med at opruste gastronomisk: Før sommeren åbnede steak-restauranten MASH, og i dag føjer lufthavnen endnu et kendt restaurant-brand til udvalget af store spiseoplevelser, som kan nydes før og efter flyrejsen.

Torsdag den 20. december dækkes bordene op til middag for enlige mødre og deres børn på Nordens Folkekøkken.

Enlige mødre inviteres i folkekøkkenet

Nordens Folkekøkken har i samarbejdet Mødrehjælpens lokalafdeling i Aarhus inviteret mødrene og deres børn på julemiddag i restaurantens lokaler i Jøgergårdsgade.

Villa Dining på Grenåvej 127, 8000 Aarhus. PR-foto

Ny mad hos Malling & Schmidt

Spis ude, men føl dig hjemme. Det er tanken bag Kähler Design og Malling & Schmidts nye madkoncept i patriciervillaen på Grenåvej 127 i Risskov.

 Den Røde Musling diskede op med ægte fransk stemning. I skæret fra de kulørte lamper blev der serveret dampede blåmuslinger med tomatsalsa til tonerne af Edith Piaf. Vive la France et les moules!. Foto: Restaurant Day

Lav din egen restaurant for en dag

Lørdag den 17. november kan du åbne din egen restaurant, mad-bod eller bar for en enkelt dag. Restaurant Day er en en-dags-festival for utraditionelle restaurant- og madoplevelser i hjemmet, på bussen, i porten, på stranden eller hvor hen fantasien rækker.

Fra torsdag den 8. november og to måneder frem byder Nordisk Spisehus indenfor til fem gange michelinretter til kun 500 kr. Arkivfoto: Jan Dagø

Nordisk Spisehus hylder michelinkokkene

Nordisk Spisehus i M.P Bruuns Gade i Aarhus hylder de næste to måneder de berømmede danske michelinkokke og serverer egne fortolkninger af en række michelinretter.

 Brendan Boehning arbejder til daglig som barchef på Sidebar i Skolegade i Aarhus. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Bartender hitter med suppe i drinken

Aarhus-barchef har fundet opskriften, der skal give sejr i international konkurrence.

Viser side 7 ud af 17
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Nyheder

Annonce