Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

Aarhus-restauranterne må ikke hvile på laurbærrene

Af Marie Duedahl

Aarhus mangler gode frokostrestauranter og en autentisk italiensk og spansk restaurant. Bent Christensen, en af landets mest erfarne madanmeldere, giver sin vurdering af det aarhusianske restaurantliv.

Der er lidt for enhver smag – men fælles for restauranterne er, at er barren er sat højt, og man kan derfor sikre sig en ekstraordinær god frokostoplevelse til ganske få penge. PR-foto

Påskefrokost for enhver smag

Smag På Byen har for alvor fået smag på de gode spiseoplevelser og introducerer nu 'Påskesmag' - påskefrokoster for enhver smag, til små priser og på udvalgte toprestauranter i Aarhus.

Nordisk Spisehus omtales f.eks. som: »En smart intim restaurant med et unikt koncept«, mens Kähler Spisesalon får følgende beskrivelse: »En uformel smørrebrødscafé, populær blandt shoppere.« Arkivfoto: Tobias Nørgaard Pedersen

Restauranter har appetit på mere

Flere restauranter er fremhævet i den nordiske Michelin-guide, og målet er nu at rykke højere op på skalaen.

Jeppe Lund (t.v.) og Wasim Hallal lige efter opkaldet, der gav Restaurant Frederikshøj den eftertragtede Michelinstjerne. Foto: Mathias Svold

Nu kommer madturisterne til Aarhus

Stjernerne i Michelins nordiske restaurationsguide vil komme til at påvirke turismen, vurderer Horesta og VisitAarhus.

Mesterkokken Wassim Hallal og hans personale på Frederikshøj Kro i Aarhus er blevet belønnet med den første danske Michelin-stjerne uden for København. Foto: Michael Hansen

Tre Michelin-stjerner til Aarhus

Frederikshøj Kro, Gastromé og Substans i Aarhus får de første Michelin-stjerner uden for København.

Mesterkokken Alain Ducasse. PR-foto

16 danske restauranter udvalgt af Alain Ducasse

16 danske restauranter udvalgt til at deltage i Goût de France den 19. marts 2015. Goût de France/Good France er en international gastronomisk event, som løber af stablen den 19. marts.

Stjernekokken Andreau Genestra disker op i Sallings bistro torsdag den 19. februar.

El Bulli kok tryller i Salling

Den spanske Michelinkok Andreu Genestra, der blandt andet har arbejdet på den verdensbeerømte restaurant El Bulli, forvandler på torsdag Sallings bistro til en tapasbar for viderekommende.

Små færdige anretning venter på bufetten på både d'Angleterre og Nimb Foto: Mikkel Bækgaard

Brunch på første klasse

Brunch er andet og mere end æg, bacon og pandekager. For på de bedste og mest eksklusive brunchsteder får klassikerne selskab af luksuriøse godter som østers, trøfler og perlende frisk champagne.

Det er anden gang konceptet Smag På Byen løber af stabelen i Aarhus. PR-foto

10 dage for de madglade

Fra den 26. februar til den 8. marts kan du komme ud at spise på en række af Aarhus' mest populære restauranter for kun 225. kr. Smag På Byen er tilbage.

Køkkencheferne på Restaurant ET Lars Eiskjær og Morten Sandvej, håber på en plads i den nye nordiske Michelinguide. Foto: Liv Højbye

Danske restauranter får stjerner i februar

Det er første gang, at restauranter uden for København er i betragtning til Michelin-stjerner.

»Jeg er ikke sur, vi har bare mange regler. Og jeg siger bare min mening.« Aarhus-restauratøren Olivier Miens, som tidligere har haft Sct. Oluf, er af mange aarhusianere kendt for sit iltre temperament, men det er ikke sandt, mener franskmanden, der netop har åbnet Oli-Gak. Foto: Gregers Tycho

Mejlgades gakkede franskmand

Gastromand: Olivier Miens har i årevis serveret lækker, enkel bistromad for aarhusianerne på skiftende restauranter. Konceptet med én trerettersmenu for små penge er blevet hilst velkommen af studerende og rigmænd.

Viser side 7 ud af 22
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce