Nyheder om restaurantsbranchen

Nu kommer madturisterne til Aarhus

Af Henrik Grønvald

Stjernerne i Michelins nordiske restaurationsguide vil komme til at påvirke turismen, vurderer Horesta og VisitAarhus.

Et af juniorlandsholdets koldeanretning, som var med til at give guld i Koldt Bord. Foto: Klaus Elmer

Danske juniorer tager guld ved Kokke-OL

Det Danske juniorkokkelandshold overraskede alt og alle ved at tage guld i disciplinen ”Koldt Bord under Kokke-OL”, der er i gang i øjeblikket.

En af de imponerende danske tallerkener med bl.a. krabbe, laks og kammuslingesouffle. Klaus Elmer, kokkelandsholdet.

Danmark vil i top 10 til Kokke-OL

Konkurrencen er nået til "Koldt Bord," hvor maden ikke skal spises, men blot betragtes.

Foto: Mik Eskestad

Restaurationer tillader indendørs rygning

Med brug af e-cigaretter er det nu muligt for rygetrængende danskere at undgå efterårets regn og slud, når de skal ud og ryge under cafebesøg.

PR-foto

De lægger æg på Tulstrup Kro

Tulstrup Kro åbnede i september en ny og eksperimenterende restaurant ved navn 'Ova Nova', latinsk for 'det nye æg'.

Foto: Ilan Brender

11 dage med billig mad på Aarhus' bedste restauranter

Fra den 11.-21. oktober byder 13 af Aarhus' bedste restauranter på tre-retters menuer til kun 250 kroner. Det sker, når Aarhus Gastro Week atter løber af stabelen.

Rainer og Mette Hvarre Gassner. PR-foto

Topkok tror på medaljer ved OL i madlavning

Kokken Mette Hvarre Gassner, der til daglig slår sine folder på Restaurant "Ti trin Ned" i Fredericia og som bl.a. er kåret til årets kok 2011, tror på medaljer ved det kommende OL i Madlavning ( The Culinary Olympic games), der afholdes i perioden fra den 4.- 10. oktober i Erfurt i Tyskland.

Ossobuco er blevet til ossomuhko i Julie Heys univers. Foto fra bogen

Ossomuhko med ærtetoffelmos

Det langsomme køkken passer perfekt til efteråret. Her er inspiration til en god, nem og billig ret – især hvis der skal laves mad til mange.

»Det virker som om, at nogle af de nye nordiske retter er lidt for udspekulerede,« siger kokken Chili John, der har speciale i retter fra hele verden – og gode gamle danske retter. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Cooking all over the world

Du skal kunne smage, lyder Chili Johns enkle opskrift på en god kok. Interview om ny nordisk og vegetar-rockmusikere med musikmiljøets favoritkok, der bliver 60 år i dag.

PR-foto

Velkommen til tre dages madorgie

Nordens største madfestival, Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, bliver et overflødighedshorn af information, aktiviteter og smagsprøver.

Ferdinand Hotel & Brasserie serverer deres ret – en meget krydret og velduftende skaldyrssuppe – i det fri. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

2,4 km festuge-taffel til fods

Festugens seks middagsretter er en vandring gennem det centrale Aarhus og en rejse i smag.

Viser side 7 ud af 16
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce