Nyheder om restaurantsbranchen

Feel good-pris til aarhusiansk restaurant

Af Josefine Aaen

White Guide kårer årets restauranter, og endnu engang er en Aarhus-restaurant blandt de bedste.

Thorsten Schmidt og Yoshihiro Narizawa – den danske og den japanske
mester. Narizawas restaurant er tre gange i træk blevet valgt som den bedste i Asien. Schmidt blev årets kok i 2006. Foto: Akira Saitoh

Sublim køkkensynergi

Den danske mesterkok Thorsten Schmidt er i Tokyo for sammen med en af de japanske mestre at se, om det kan lade sig gøre at blande dansk og japansk mad. Resultatet bliver ikke blot en symfoni af råvarer og smag, men også et kig ind i både den japanske sjæl og den gourmetfilosofi, der har sat Norden på verdenskortet.

Portræt af Danmarks gastronomiske sjæl

Børsens restaurantanmelder Ole Troelsø er vild med smørrebrød. Så vild, at han har skrevet en bog, som fortæller alt, hvad man bør vide om Danmarks vigtigste bidrag til den gastronomiske verdenshistorie; Smørrebrødet.

Umahro Cadogan.

Bliv klogere på velsmag og sundhed

På Nordens Folkekøkken holder en af verdens dygtigste kost- og ernæringseksperter danske Umahro Cadogan foredrag om sundhed og velsmag som to sider af samme sag.

Et af juniorlandsholdets koldeanretning, som var med til at give guld i Koldt Bord. Foto: Klaus Elmer

Danske juniorer tager guld ved Kokke-OL

Det Danske juniorkokkelandshold overraskede alt og alle ved at tage guld i disciplinen ”Koldt Bord under Kokke-OL”, der er i gang i øjeblikket.

En af de imponerende danske tallerkener med bl.a. krabbe, laks og kammuslingesouffle. Klaus Elmer, kokkelandsholdet.

Danmark vil i top 10 til Kokke-OL

Konkurrencen er nået til "Koldt Bord," hvor maden ikke skal spises, men blot betragtes.

Foto: Mik Eskestad

Restaurationer tillader indendørs rygning

Med brug af e-cigaretter er det nu muligt for rygetrængende danskere at undgå efterårets regn og slud, når de skal ud og ryge under cafebesøg.

PR-foto

De lægger æg på Tulstrup Kro

Tulstrup Kro åbnede i september en ny og eksperimenterende restaurant ved navn 'Ova Nova', latinsk for 'det nye æg'.

Foto: Ilan Brender

11 dage med billig mad på Aarhus' bedste restauranter

Fra den 11.-21. oktober byder 13 af Aarhus' bedste restauranter på tre-retters menuer til kun 250 kroner. Det sker, når Aarhus Gastro Week atter løber af stabelen.

Rainer og Mette Hvarre Gassner. PR-foto

Topkok tror på medaljer ved OL i madlavning

Kokken Mette Hvarre Gassner, der til daglig slår sine folder på Restaurant "Ti trin Ned" i Fredericia og som bl.a. er kåret til årets kok 2011, tror på medaljer ved det kommende OL i Madlavning ( The Culinary Olympic games), der afholdes i perioden fra den 4.- 10. oktober i Erfurt i Tyskland.

Ossobuco er blevet til ossomuhko i Julie Heys univers. Foto fra bogen

Ossomuhko med ærtetoffelmos

Det langsomme køkken passer perfekt til efteråret. Her er inspiration til en god, nem og billig ret – især hvis der skal laves mad til mange.

Viser side 7 ud af 16
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Nyheder

Annonce