Nyheder om restaurantsbranchen

Koch’erne er klar igen med a la carte

Af Henrik Grønvald

De tre Koch-brødre har i et par år prioriteret familie og børn og primært koncentreret sig om større selskaber.

PR-foto. CPH.

Nordisk gastronomi i verdensklasse inden du letter

Rejsende i Københavns Lufthavn har siden den 21. august kunne sætte tænderne i noget af det bedste, det nordiske køkken har at byde på. Fire danske stjernekokke forkæler på skift de rejsende med nordisk gastronomi i verdensklasse.

Restaurant Komfur. PR-foto.

Restaurant Komfur afholder kokketræf

Indehaverne af Restaurant Komfur afholder den 27. oktober et kokkketræf sammen med gamle venner for at vise, hvad de kan, og hvad god smag er for dem.

Sydstatsmaden er kommet til Aarhus

Med åbningen af Memphis Roadhouse på Christiansgade 32 kan aarhusianerne nu nyde autentisk sydstatsmad fra USA.

Her er kokkene i gang med at forberede skaldyrsgalla på Carlsberg ved en tidligere udgave af Copenhagen Cooking. Arkivfoto: Martin Lehmann

De bedste kokke trykker den af

Nordeuropas største madfestival begynder i dag i København.

Udsigten fra Panorama. PR-foto

Ny café på toppen af Aarhus

Fra den 31. august slåes dørene op til mad, drikke og live-musik i Café Panorama - en ny café på toppen af Aarhus.

La Cabra i Aarhus. PR-foto

La Cabra går i Graven

Den populære kaffebar i J.M. Mørks Gade har åbnet en ny i Graven i Aarhus.

The Diner. PR-foto

The Diner åbner ny restaurant i Viby

Den amerikanske restaurant The Diner åbner i slutningen af september en ny restaurant hos Racehall i Viby.

Selv om Noma grundlagde begrebet Ny Nordisk, må det være Dragsholm Slot, der dyrker nærhedsbegrebet jord-til-bord-med den mest minutiøse intensitet. Takket være ikke mindst landmanden Søren Wiuff har de adgang til de fineste varer, der kan dyrkes på og i dansk jord, og de omsætter råvarerne fra Lammefjorden til gastronomi i verdensklasse. Fotos: Claes Bech-Poulsen

Nordlys ved bordet

Den nye nordiske gastronomi er på alles læber i en grad, som vi vist slet ikke selv fatter, trods vor vanlige selvoptagethed. En ny bog rister avantgarden en fortjent rune.

Anders Dahlstrup fra Aarhus Festuge og brygmester Morten Ibsen smager på øllen, som Husbryggeriet Jacobsen har lavet til festugen. Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto

Festugens nye øl er næsten royal

Husbryggeriet Jacobsen har fremstillet en ny øl specielt designet til Aarhus Festuge. Jacobsen Aarhus Festbier er navnet, og den indeholder humlesorter med navne fra ædelstene.

Susanne Hovmand-Simonsens oldefar købte Knuthenlund Gods i 1913 for penge, han havde tjent på at sælge sine prisvindende camembert-oste. Sjovt nok hedder hendes grandfætter Claus Meyer, så interessen for madkvalitet må virkelig siges at ligge familien i blodet. Foto: Jesper Blæsild

Knuthenlund 2.0

Den lollandske godsejer Susanne Hovmand-Simonsen har omlagt hele landbrugsproduk-tionen til økologi og har 400 får og geder. I dag er Knuthenlunds gede- og fåreoste og yoghurter prisvindende gourmetprodukter.

Viser side 7 ud af 15
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder