Nyheder om restaurantsbranchen

Bliver tang den nye nordiske delikatesse?

Af Tage Clausen

Agro Tech i Skejby skaber i samarbejde med topkokke delikatesser med tang.

Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Regionen drysser 1 mio. kr. over madfestival

Med ønsket om et internationalt gennembrud støtter Region Midtjylland Food Festival 2013 i Aarhus med 1 mio. kr.

Lufthavn opruster med stjernekok i fransk bistro

Københavns Lufthavn fortsætter med at opruste gastronomisk: Før sommeren åbnede steak-restauranten MASH, og i dag føjer lufthavnen endnu et kendt restaurant-brand til udvalget af store spiseoplevelser, som kan nydes før og efter flyrejsen.

Torsdag den 20. december dækkes bordene op til middag for enlige mødre og deres børn på Nordens Folkekøkken.

Enlige mødre inviteres i folkekøkkenet

Nordens Folkekøkken har i samarbejdet Mødrehjælpens lokalafdeling i Aarhus inviteret mødrene og deres børn på julemiddag i restaurantens lokaler i Jøgergårdsgade.

Villa Dining på Grenåvej 127, 8000 Aarhus. PR-foto

Ny mad hos Malling & Schmidt

Spis ude, men føl dig hjemme. Det er tanken bag Kähler Design og Malling & Schmidts nye madkoncept i patriciervillaen på Grenåvej 127 i Risskov.

 Den Røde Musling diskede op med ægte fransk stemning. I skæret fra de kulørte lamper blev der serveret dampede blåmuslinger med tomatsalsa til tonerne af Edith Piaf. Vive la France et les moules!. Foto: Restaurant Day

Lav din egen restaurant for en dag

Lørdag den 17. november kan du åbne din egen restaurant, mad-bod eller bar for en enkelt dag. Restaurant Day er en en-dags-festival for utraditionelle restaurant- og madoplevelser i hjemmet, på bussen, i porten, på stranden eller hvor hen fantasien rækker.

Fra torsdag den 8. november og to måneder frem byder Nordisk Spisehus indenfor til fem gange michelinretter til kun 500 kr. Arkivfoto: Jan Dagø

Nordisk Spisehus hylder michelinkokkene

Nordisk Spisehus i M.P Bruuns Gade i Aarhus hylder de næste to måneder de berømmede danske michelinkokke og serverer egne fortolkninger af en række michelinretter.

 Brendan Boehning arbejder til daglig som barchef på Sidebar i Skolegade i Aarhus. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Bartender hitter med suppe i drinken

Aarhus-barchef har fundet opskriften, der skal give sejr i international konkurrence.

I 2006 var det Molskroen, og denne gang er det Wassim Hallals Restaurant Frederikshøj i Aarhus, som er løbet med hæderen. Foto: Ole Lind

Aarhus-restaurant i superligaen

For anden gang på kun seks år er en restaurant under ledelse af stjernekokken Wassim Hallal blevet kåret som Årets Restaurant.

Thorsten Schmidt og Yoshihiro Narizawa – den danske og den japanske
mester. Narizawas restaurant er tre gange i træk blevet valgt som den bedste i Asien. Schmidt blev årets kok i 2006. Foto: Akira Saitoh

Sublim køkkensynergi

Den danske mesterkok Thorsten Schmidt er i Tokyo for sammen med en af de japanske mestre at se, om det kan lade sig gøre at blande dansk og japansk mad. Resultatet bliver ikke blot en symfoni af råvarer og smag, men også et kig ind i både den japanske sjæl og den gourmetfilosofi, der har sat Norden på verdenskortet.

Portræt af Danmarks gastronomiske sjæl

Børsens restaurantanmelder Ole Troelsø er vild med smørrebrød. Så vild, at han har skrevet en bog, som fortæller alt, hvad man bør vide om Danmarks vigtigste bidrag til den gastronomiske verdenshistorie; Smørrebrødet.

Viser side 7 ud af 17
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Nyheder

Annonce