Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

Boghvede er det nye sort

Af Henrik Grønvald

Glutenfri produkter vinder frem i madlavningen. Men mange populære korn- og frøsorter er svære at dyrke i Danmark.

PR-foto

Nordisk Spisehus i Aarhus hylder Københavns Michelin-restauranter

Nordisk Spisehus har sammensat en menu bestående af fem retter fra fem købenkavnske Michelin-restauranter tilsat tre retter kreeret af spisehusets egne køkkenchefer.

Nordisk Spisehus er en af de syv restauranter fra Aarhus, der er med blandt Nordens 250 bedste restauranter. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Aarhus-spisesteder blandt Nordens bedste

Spiseguide har udvalgt de 250 bedste restauranter i Norden. Syv restauranter fra Aarhus er med.

Brødrene Koch (her Michael) genåbner Restaurant Brødrene Koch, en af Østjyllands mest anmelderroste restauranter, primo 2015 som a la carte efter i flere år kun at have serveret for selskaber. Foto: Christian Klindt Sølbeck

Koch’erne er klar igen med a la carte

De tre Koch-brødre har i et par år prioriteret familie og børn og primært koncentreret sig om større selskaber.

Restaurant L’estragon har modtaget øko-guld, fordi andelen af økologiske varer udgør 96 pct. af indkøbsregnskabet. Her er køkkenchef Sune Jørgensen ved at rette an. Foto: Christian Klindt Sølbeck.

Øko-guld til aarhus-restaurant

Restaurant L’estragon har som den første gourmetrestaurant i Aarhus opnået en økologiandel på 96 pct.

Nordisk Spisehus i M.P. Bruunsgade er blevet kåret som årets frokostrestaurant 2014 af Den Danske Spiseguide. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Aarhus byder på landets bedste frokost

En kåring som årets frokostrestaurant får antallet af reservationer til at boome.

Når brødrene Koch (fra venstre Jesper, Lasse og Michael) laver nye menuer, er udgangspunktet altid en vegetarisk menu, derefter kommer kødet eller fisken. Arkivfoto: Klaus Gottfredsen

Knoldselleri er bedre end røde bøffer

De tre kendte kokkebrødre Jesper, Michael og Lasse Koch er i øjeblikket aktuelle med en kogebog for diabetikere. En sygdom, de selv kender særdeles godt.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Mormormad i Ridehuset

Besøg Ridehuset i Aarhus i weekenden hvor du kan møde mad-boder inspireret af mormormad.

Biksemad med rodfrugter. Foto: Pr.

Se Østjyllands bud på nationalretten

Kokken Michael Larsen har kreeret tre retter, hvoraf én skal udvælges som Østjyllands finalist.

Fra torsdag 9. oktober og 11 dage frem står den på tre-retters menuer til rimelig pris hos en række af Aarhus' bedste restauranter. Arkivfoto: Ole Lind

Tag på gastronomisk efterårsferie i Aarhus

Igen i år tilbyder en række restauranter udsøgte tre-retters menuer for kun 250 kr. i efterårsferien.

Ann Karina Juul Hansen ejer Slinger Bistro i Skolegade 5. Smag på Byen er en god måde at præsentere et relativt nyt spisested på, mener hun. Foto: Jens Henrik Daugaard

Ny festival for de madglade

Madfestivalen Smag på Byen ventes at tiltrække 10.000 spisende gæster.

Viser side 7 ud af 21
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce