Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

Stort antal gastronomiske events i vente næste år

Emilie Holt Vissing

Over 100 madevents er på programmet, når Aarhus sammen med Region Midtjylland er Europæisk Gastronomiregion i 2017.

Små færdige anretning venter på bufetten på både d'Angleterre og Nimb Foto: Mikkel Bækgaard

Brunch på første klasse

Brunch er andet og mere end æg, bacon og pandekager. For på de bedste og mest eksklusive brunchsteder får klassikerne selskab af luksuriøse godter som østers, trøfler og perlende frisk champagne.

Det er anden gang konceptet Smag På Byen løber af stabelen i Aarhus. PR-foto

10 dage for de madglade

Fra den 26. februar til den 8. marts kan du komme ud at spise på en række af Aarhus' mest populære restauranter for kun 225. kr. Smag På Byen er tilbage.

Køkkencheferne på Restaurant ET Lars Eiskjær og Morten Sandvej, håber på en plads i den nye nordiske Michelinguide. Foto: Liv Højbye

Danske restauranter får stjerner i februar

Det er første gang, at restauranter uden for København er i betragtning til Michelin-stjerner.

»Jeg er ikke sur, vi har bare mange regler. Og jeg siger bare min mening.« Aarhus-restauratøren Olivier Miens, som tidligere har haft Sct. Oluf, er af mange aarhusianere kendt for sit iltre temperament, men det er ikke sandt, mener franskmanden, der netop har åbnet Oli-Gak. Foto: Gregers Tycho

Mejlgades gakkede franskmand

Gastromand: Olivier Miens har i årevis serveret lækker, enkel bistromad for aarhusianerne på skiftende restauranter. Konceptet med én trerettersmenu for små penge er blevet hilst velkommen af studerende og rigmænd.

Wassim Hallal er ekstremt krævende over for sig selv og omgivelserne. »Hvis vi ikke gik efter det ypperste, var vi ikke nået dertil, hvor vi er i dag«, siger kokken. Fotos: Jens Henrik Daugaard

Stjernekokken serverer oplevelser

Michelinkandidat: Wassim Hallal, Restaurant Frederikshøj i Højbjerg, fortæller om, hvad der skal til for at lave gastronomi af international klasse. Og om, hvordan det er at have anmeldere fra Michelins Spiseguide på besøg.

PR-foto

Nordisk Spisehus i Aarhus hylder Københavns Michelin-restauranter

Nordisk Spisehus har sammensat en menu bestående af fem retter fra fem købenkavnske Michelin-restauranter tilsat tre retter kreeret af spisehusets egne køkkenchefer.

Nordisk Spisehus er en af de syv restauranter fra Aarhus, der er med blandt Nordens 250 bedste restauranter. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Aarhus-spisesteder blandt Nordens bedste

Spiseguide har udvalgt de 250 bedste restauranter i Norden. Syv restauranter fra Aarhus er med.

Brødrene Koch (her Michael) genåbner Restaurant Brødrene Koch, en af Østjyllands mest anmelderroste restauranter, primo 2015 som a la carte efter i flere år kun at have serveret for selskaber. Foto: Christian Klindt Sølbeck

Koch’erne er klar igen med a la carte

De tre Koch-brødre har i et par år prioriteret familie og børn og primært koncentreret sig om større selskaber.

Restaurant L’estragon har modtaget øko-guld, fordi andelen af økologiske varer udgør 96 pct. af indkøbsregnskabet. Her er køkkenchef Sune Jørgensen ved at rette an. Foto: Christian Klindt Sølbeck.

Øko-guld til aarhus-restaurant

Restaurant L’estragon har som den første gourmetrestaurant i Aarhus opnået en økologiandel på 96 pct.

Nordisk Spisehus i M.P. Bruunsgade er blevet kåret som årets frokostrestaurant 2014 af Den Danske Spiseguide. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Aarhus byder på landets bedste frokost

En kåring som årets frokostrestaurant får antallet af reservationer til at boome.

Viser side 7 ud af 22
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Nyheder

Annonce