Nyheder om restaurantsbranchen

Knoldselleri er bedre end røde bøffer

Af Trine Hørlyck Bech

De tre kendte kokkebrødre Jesper, Michael og Lasse Koch er i øjeblikket aktuelle med en kogebog for diabetikere. En sygdom, de selv kender særdeles godt.

Her er kokkene i gang med at forberede skaldyrsgalla på Carlsberg ved en tidligere udgave af Copenhagen Cooking. Arkivfoto: Martin Lehmann

De bedste kokke trykker den af

Nordeuropas største madfestival begynder i dag i København.

Udsigten fra Panorama. PR-foto

Ny café på toppen af Aarhus

Fra den 31. august slåes dørene op til mad, drikke og live-musik i Café Panorama - en ny café på toppen af Aarhus.

La Cabra i Aarhus. PR-foto

La Cabra går i Graven

Den populære kaffebar i J.M. Mørks Gade har åbnet en ny i Graven i Aarhus.

The Diner. PR-foto

The Diner åbner ny restaurant i Viby

Den amerikanske restaurant The Diner åbner i slutningen af september en ny restaurant hos Racehall i Viby.

Selv om Noma grundlagde begrebet Ny Nordisk, må det være Dragsholm Slot, der dyrker nærhedsbegrebet jord-til-bord-med den mest minutiøse intensitet. Takket være ikke mindst landmanden Søren Wiuff har de adgang til de fineste varer, der kan dyrkes på og i dansk jord, og de omsætter råvarerne fra Lammefjorden til gastronomi i verdensklasse. Fotos: Claes Bech-Poulsen

Nordlys ved bordet

Den nye nordiske gastronomi er på alles læber i en grad, som vi vist slet ikke selv fatter, trods vor vanlige selvoptagethed. En ny bog rister avantgarden en fortjent rune.

Anders Dahlstrup fra Aarhus Festuge og brygmester Morten Ibsen smager på øllen, som Husbryggeriet Jacobsen har lavet til festugen. Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto

Festugens nye øl er næsten royal

Husbryggeriet Jacobsen har fremstillet en ny øl specielt designet til Aarhus Festuge. Jacobsen Aarhus Festbier er navnet, og den indeholder humlesorter med navne fra ædelstene.

Susanne Hovmand-Simonsens oldefar købte Knuthenlund Gods i 1913 for penge, han havde tjent på at sælge sine prisvindende camembert-oste. Sjovt nok hedder hendes grandfætter Claus Meyer, så interessen for madkvalitet må virkelig siges at ligge familien i blodet. Foto: Jesper Blæsild

Knuthenlund 2.0

Den lollandske godsejer Susanne Hovmand-Simonsen har omlagt hele landbrugsproduk-tionen til økologi og har 400 får og geder. I dag er Knuthenlunds gede- og fåreoste og yoghurter prisvindende gourmetprodukter.

Foto: Christian Lindgren

Gastronomiske gadefester og mageløs Michelinmad

Når madfestivalen Copenhagen Cooking går i luften den 24. august, bliver det med gastronomiske gadefester, urbane have-eventyr og østers-cruise i Københavns Havn. Festivalen slutter 2. september.

Nespresso åbner på strøget i Aarhus

Duften af kaffe kommer til at brede sig på strøget i Aarhus, når den schweiziske kæde åbner i Bestsellers tidligere lokaler i begyndelsen af november. Det kan signalere fornyet interesse fra internationale kæder i at etablere sig i Aarhus, vurderer en erhvervsmægler.

Det er ikke mange aarhusianske restauranter, der har haft samme ejer gennem næsten 30 år, men det har Chez Tony på Trøjborg. Stedets meget afholdte indehaver, Tony Aharonian, er ved at totalrenovere sin restaurant med forventet genåbning den 15. august. Foto: Ditte Lysgaard Holm

Trøjborgs Tony

Trøjborgs græske restaurant gennem snart 30 år, Chez Tony, lukker i sommer for at blive totalrenoveret. Stedets karismatiske indehaver, Tony Aharonian, håber at kunne genåbne på sin fødselsdag.

Viser side 7 ud af 15
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Nyheder