Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

De københavnske køkkener kommer

Af Jannik Schierrmer Poulsen / Lokalavisen Aarhus

Interessen fra etablerede københavnske restaurantkæder er stor, og rykindet bliver betydeligt i 2016.

Kenneth Hansen (th.) og hans assistent Kasper Christensen tilberedte i torsdags en fiskeret og en kødret til 14 personer på fem timer og 35 minutter. Det var EM-sølv værd. Foto: Polfoto

Europas næstbedste kok er aarhusianer

Måneders træning resulterede torsdag aften i sølvmedalje til Kenneth Hansen og kokkekollegaen Kasper Christensen ved Bocuse d’Or Europe i Stockholm.

Palle Enevoldsen har på Varna indreettet menukort og priser efter et kundegrundlag, der ikke er helt så velhavende som i København. Arkivfoto: Michael Hansen

International mesterklasse på Frederikshøj

Torsdag blev en ny guide til de bedste restauranter i Danmark udgivet. 22 restauranter i Aarhus er repræsenteret.

Frederikshøjs chefkok Wassim Hallal. Foto: Michael Hansen

Frederikshøj i gastronomiens fine selskab

Ny dansk gourmetguide placerer aarhusianske Frederikshøj i selskab med Noma og Geranium.

Fem Michelin-stjerner til Nordisk Spisehus i Aarhus

"Paris møder New York" er titlen på Nordisk Spisehus' nye tema med menuer fra fem Michelin-restauranter fra de to madmetropoler.

Mange havde forventet, at enten Geranium eller Noma ville få en tredje stjerne, men sådan skulle det altså ikke gå i denne omgang. Foto: Jens Dresling

Disse restauranter har fået årets Michelin-stjerner

De nye restauranter i Guide Michelin er nu blevet afsløret. Se hvem, der har fået stjerner.

Restaurant Mellemrum i Aarhus har i 2013 solgt langt flere nytårsmenuer end sidste år og kunne faktisk have solgt endnu flere. Fra venstre Allan Thallaug, Kim Thygesen og Michel Ravn Grubelic. Foto: Gregers Tycho

Takeaway er det nye nytårssort

Aarhusianerne benytter sig i højere grad end tidligere af muligheden for at få nytårsmaden tilberedt og leveret udefra. Efterspørgslen på nytårsmenuerne har været stor, og nogle restauranter har sågar haft udsolgt allerede før jul.

Jyllands bedste smørrebrød til julefrokosten

Kähler Spisesalon lancerer nu deres populære smørrebrød som take away i deres butik i M.P. Bruuns Gade i Aarhus.

Wassim Hallal slår dørene op til et konditori på Åboulevarden i Aarhus i maj 2014. Foto: Jan Dagø

Wassim Hallal åbner luksuriøst kagehus i Aarhus

Et nyt spisested til den søde tand åbner ved Åboulevarden. »Det har altid været min drøm at have et konditori,« siger Wassim Hallal.

Michel Michaud bliver den 1. januar afløst af Thorsten Schmidt i køkkenet på Ruths Hotel i Skagen. Foto: Klaus Gottfredsen

Topkok afløser topkok på legendarisk hotel

Ruths Hotel i Skagen må sige farvel til en stort navn i køkkenet. Men afløseren er fundet.

Fra den 11.-20 oktober 2013 er der østersfestival over hele landet.

Østersfestival i efterårsferien

I efterårsferien afholdes der østersfestival i hele landet. Festivalen hedder Oyster Trophy Week og byder på en række arrangementer hos både fiskehandlere og restauranter.

Viser side 7 ud af 19
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce