Nyheder om restaurantsbranchen

Danske restauranter får stjerner i februar

Af Daniel Winther Pedersen

Det er første gang, at restauranter uden for København er i betragtning til Michelin-stjerner.

Ossobuco er blevet til ossomuhko i Julie Heys univers. Foto fra bogen

Ossomuhko med ærtetoffelmos

Det langsomme køkken passer perfekt til efteråret. Her er inspiration til en god, nem og billig ret – især hvis der skal laves mad til mange.

»Det virker som om, at nogle af de nye nordiske retter er lidt for udspekulerede,« siger kokken Chili John, der har speciale i retter fra hele verden – og gode gamle danske retter. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Cooking all over the world

Du skal kunne smage, lyder Chili Johns enkle opskrift på en god kok. Interview om ny nordisk og vegetar-rockmusikere med musikmiljøets favoritkok, der bliver 60 år i dag.

PR-foto

Velkommen til tre dages madorgie

Nordens største madfestival, Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, bliver et overflødighedshorn af information, aktiviteter og smagsprøver.

Ferdinand Hotel & Brasserie serverer deres ret – en meget krydret og velduftende skaldyrssuppe – i det fri. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

2,4 km festuge-taffel til fods

Festugens seks middagsretter er en vandring gennem det centrale Aarhus og en rejse i smag.

ove Midtiby Lindgren (tv.), Charlotte Ihler Holck og Marie-Louise Hannesbo Pedersen (th.) er projeklederne på eventen

VIA-studerende lærer børn om sund mad på Food Festival i Aarhus

Signe Sukkermås og Gådefulde Geo skal være med til at lære børn om lækre og sunde fødevarer på Aarhus Food Festival, der løber af stablen fra den 7.-9. september.

PR-foto. CPH.

Nordisk gastronomi i verdensklasse inden du letter

Rejsende i Københavns Lufthavn har siden den 21. august kunne sætte tænderne i noget af det bedste, det nordiske køkken har at byde på. Fire danske stjernekokke forkæler på skift de rejsende med nordisk gastronomi i verdensklasse.

Restaurant Komfur. PR-foto.

Restaurant Komfur afholder kokketræf

Indehaverne af Restaurant Komfur afholder den 27. oktober et kokkketræf sammen med gamle venner for at vise, hvad de kan, og hvad god smag er for dem.

Sydstatsmaden er kommet til Aarhus

Med åbningen af Memphis Roadhouse på Christiansgade 32 kan aarhusianerne nu nyde autentisk sydstatsmad fra USA.

Her er kokkene i gang med at forberede skaldyrsgalla på Carlsberg ved en tidligere udgave af Copenhagen Cooking. Arkivfoto: Martin Lehmann

De bedste kokke trykker den af

Nordeuropas største madfestival begynder i dag i København.

Udsigten fra Panorama. PR-foto

Ny café på toppen af Aarhus

Fra den 31. august slåes dørene op til mad, drikke og live-musik i Café Panorama - en ny café på toppen af Aarhus.

Viser side 7 ud af 15
Jeg søger
Hvor

Annonce

Nyheder

Annonce