Nyheder om restaurantsbranchen

Frederikshøj i gastronomiens fine selskab

Af Lars Dalsgaard

Ny dansk gourmetguide placerer aarhusianske Frederikshøj i selskab med Noma og Geranium.

En aldeles herlig næse

Det kræver sin mand at trænge igennem vinkendernes indforstået lingo. Her er en introduktion til vinsprog.

Perlebyg – her med ristede nødder og krydderurter er blot én af de utallige måder, kornet kan tilberedes på. Fotos: Frederikke Heiberg

Potent perlebyg

Lavt stofskifte, en venindes død og italienske aner fik Sandra Pugliese til at se perlebygs potentiale for fantastisk fordøjelse og lukrativ forretning

Foto: Cofoco

Cofoco vokser i alle retninger

Ni restauranter i København og et hotel i Sydfrankrig er ikke nok. Nu har madimperiet Cofoco overtaget Lufthansas køkkener i lufthavnen for at lave maden hurtigere og producere flymad, og så skal frostmad blive det helt store hit i Danmark.

Undgå at branke kødet. Foto: Colourbox

Sådan griller du uden sundhedsrisiko

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du griller, hvis du vil undgå kræftfremkaldende stoffer.

Chefkok på restauranten Noma, René Redzepi, fulgtes gennem en almindelig arbejdsdag. Foto: Jacob Ehrbahn

Noma scorede sjældent hattrick

Vil de nogensinde blive slået? var spørgsmålet i London. Tre danske restauranter i top 100.

Jesper Minke er ejer af den nye café Luxor på Åboulevarden i Aarhus. Cafeen åbner for gæster torsdag d. 3. maj. Nu er forberedelserne på sidste etape. Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Ny sportsbar er inspireret af Las Vegas

Tre etager kombineret sportsbar og loungecafé på Åboulevarden åbner torsdag for gæster.

To unge tjenerelever kan kalde sig for Nordiske Mestre efter konkurrencen i Finland. Her ses fra venstre Christian Neve og Kristen E. Pedersen (ansat hos Svineriet i Aarhus). Begge er studerende på Teknisk Skole i Silkeborg. Foto: Hotel og - Restaurantskolen Solkeborg.

Tjenerelev fra Aarhus er Nordisk Mester

Svineriets tjenerelev Kristen Pedersen er kåret som Nordisk Mester i blandt andet mixologi.

Restaurant Et ligger Åboulevarden 7, lige ned til åen midt i Aarhus. Restauranten er sammen med Restaurant Frederikshøj og restaurant Malling & Schmidt udpeget til de tre store kulinariske trumfkort i Aarhus ifølge gastronomiekspert Bent Christensen. Foto: PR.

Gastronomiekspertens top tre til Aarhus

Aarhus har tre store trumfkort, når det gælder gastronomi på højt niveau, mener gastronomiekspert Bent Christensen. De tre er Restaurant Frederikshøj, Malling & Schmidt og Restaurant Et.

Årets tjenere: Christian Neve  (tv) og Kristen Eyfjørd Pedersen (th).

Prisen som årets bedste tjenerelev landede i Aarhus

Tjenereleven Kristen Eyfjørd Pedersen fra Svineriet i Aarhus trak stikket hjem som årets bedste tjener sammen med Christian Neve fra Sallingsund Færgekro.

Château Le Chêne 2010 er vellavet, charmerende, præcis og harmonisk. Arkivfoto

Ugens vin: Bordeaux 2010: Det hele lykkedes

Vinens gud tilsmiler i disse år Bordeaux i hidtil uset grad.

Viser side 7 ud af 13
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Nyhedsbrev

Modtag de nyeste anmeldelser, nyheder og artikler om vin, opskrifter og meget andet.