Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Nyheder om restaurantsbranchen

Gastromé har Østjyllands gladeste gæster

Signe From Jensen

I årets første seks måneder er Michelin-restauranten Gastromé den restaurant i hele Østjylland, som har haft de mest positive gæster. Det viser en ny opgørelse fra restaurantsitet DinnerBooking.com.

Mesterkokken Alain Ducasse. PR-foto

16 danske restauranter udvalgt af Alain Ducasse

16 danske restauranter udvalgt til at deltage i Goût de France den 19. marts 2015. Goût de France/Good France er en international gastronomisk event, som løber af stablen den 19. marts.

Stjernekokken Andreau Genestra disker op i Sallings bistro torsdag den 19. februar.

El Bulli kok tryller i Salling

Den spanske Michelinkok Andreu Genestra, der blandt andet har arbejdet på den verdensbeerømte restaurant El Bulli, forvandler på torsdag Sallings bistro til en tapasbar for viderekommende.

Små færdige anretning venter på bufetten på både d'Angleterre og Nimb Foto: Mikkel Bækgaard

Brunch på første klasse

Brunch er andet og mere end æg, bacon og pandekager. For på de bedste og mest eksklusive brunchsteder får klassikerne selskab af luksuriøse godter som østers, trøfler og perlende frisk champagne.

Det er anden gang konceptet Smag På Byen løber af stabelen i Aarhus. PR-foto

10 dage for de madglade

Fra den 26. februar til den 8. marts kan du komme ud at spise på en række af Aarhus' mest populære restauranter for kun 225. kr. Smag På Byen er tilbage.

Køkkencheferne på Restaurant ET Lars Eiskjær og Morten Sandvej, håber på en plads i den nye nordiske Michelinguide. Foto: Liv Højbye

Danske restauranter får stjerner i februar

Det er første gang, at restauranter uden for København er i betragtning til Michelin-stjerner.

»Jeg er ikke sur, vi har bare mange regler. Og jeg siger bare min mening.« Aarhus-restauratøren Olivier Miens, som tidligere har haft Sct. Oluf, er af mange aarhusianere kendt for sit iltre temperament, men det er ikke sandt, mener franskmanden, der netop har åbnet Oli-Gak. Foto: Gregers Tycho

Mejlgades gakkede franskmand

Gastromand: Olivier Miens har i årevis serveret lækker, enkel bistromad for aarhusianerne på skiftende restauranter. Konceptet med én trerettersmenu for små penge er blevet hilst velkommen af studerende og rigmænd.

Wassim Hallal er ekstremt krævende over for sig selv og omgivelserne. »Hvis vi ikke gik efter det ypperste, var vi ikke nået dertil, hvor vi er i dag«, siger kokken. Fotos: Jens Henrik Daugaard

Stjernekokken serverer oplevelser

Michelinkandidat: Wassim Hallal, Restaurant Frederikshøj i Højbjerg, fortæller om, hvad der skal til for at lave gastronomi af international klasse. Og om, hvordan det er at have anmeldere fra Michelins Spiseguide på besøg.

PR-foto

Nordisk Spisehus i Aarhus hylder Københavns Michelin-restauranter

Nordisk Spisehus har sammensat en menu bestående af fem retter fra fem købenkavnske Michelin-restauranter tilsat tre retter kreeret af spisehusets egne køkkenchefer.

Nordisk Spisehus er en af de syv restauranter fra Aarhus, der er med blandt Nordens 250 bedste restauranter. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Aarhus-spisesteder blandt Nordens bedste

Spiseguide har udvalgt de 250 bedste restauranter i Norden. Syv restauranter fra Aarhus er med.

Brødrene Koch (her Michael) genåbner Restaurant Brødrene Koch, en af Østjyllands mest anmelderroste restauranter, primo 2015 som a la carte efter i flere år kun at have serveret for selskaber. Foto: Christian Klindt Sølbeck

Koch’erne er klar igen med a la carte

De tre Koch-brødre har i et par år prioriteret familie og børn og primært koncentreret sig om større selskaber.

Viser side 7 ud af 22
Jeg søger
Hvor

Konkurrence

Annonce

Nyheder

Annonce