Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Opskrifter og tips & tricks fra køkkenet

Fisk med mandelsmør

Af Katrine Eld

Af og til er fisk fra fryseren det der kan bruges i en travl hverdag.

Fisk med mandelsmør

Af og til er fisk fra fryseren det der kan bruges i en travl hverdag.

Tomat- og peberfrugtsuppe

Tomatsuppe er NEM aftensmad.

De bedste fiskefrikadeller

Fisk er sundt! Det ved de fleste.

Omelet med avokado

Mangler du ny inspiration til din omelet?

Så nemt forvandler du ni supermarkeds-råvarer til tre gourmet-måltider

Madlavning handler om at finde de råvarer, der harmonerer sammen – og i bund og grund om at holde det enkelt.

Denne fine hverdagsmenu havner på bordet inden for en time

Dampede blåmuslinger til forret, pasta med portobello-sauce til hovedret og en lun krydret crumble til dessert.

Laks i kokosmælk

Denne fiskeret er et hit hver gang den laves. Børn og voksne er vilde med den – selv de der ikke bryder sig om fisk generelt.

Særlig festligt ser det ud, når suppegryden erstattes med et stort udhulet græskar til servering. Foto: PR

Sådan laver du verdens måske bedste græskarsuppe

Den hotte suppe giver med garanti den indre varme på en kold og blæsende vinterdag.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Video: Sådan laver du den traditionelle julemad

Har du styr på, hvordan julemaden skal tilberedes? Vi har samlet fem videoer med gode råd til, hvordan du griber julemiddagen an.

Denne nemme og lækre treretters menu kan du lave på én time

God hverdagsmad er hurtig og fyldt med smag som denne menu.

Viser side 1 ud af 11
Jeg søger
Hvor

Annonce

Annonce