Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Opskrifter og tips & tricks fra køkkenet

Peanutbutter- og granolabar

Af Katrine Eld

Kakaonibs er mørke, sprøde og bitre stykker af kakaobønnen, og de giver en smagseksplosion af chokolade.

Peanutbutter- og granolabar

Kakaonibs er mørke, sprøde og bitre stykker af kakaobønnen, og de giver en smagseksplosion af chokolade.

Karrysuppe

Karry er et blandingskrydderi og kan indeholde op til 20 forskellige krydderier.

Rabarber- og havregrynsbar

Det er tid til rabarber, faktisk er de i sæson fra april til oktober. De kan bages, henkoges og fryses – de gør lykke mange steder.

Søde kartofler med kikærtefyld

Hvordan tilberedes søde kartofler? Her får du svaret og opskriften på det lækreste fyld til dem.

Fisk med mandelsmør

Af og til er fisk fra fryseren det der kan bruges i en travl hverdag.

Tomat- og peberfrugtsuppe

Tomatsuppe er NEM aftensmad.

De bedste fiskefrikadeller

Fisk er sundt! Det ved de fleste.

Omelet med avokado

Mangler du ny inspiration til din omelet?

Så nemt forvandler du ni supermarkeds-råvarer til tre gourmet-måltider

Madlavning handler om at finde de råvarer, der harmonerer sammen – og i bund og grund om at holde det enkelt.

Denne fine hverdagsmenu havner på bordet inden for en time

Dampede blåmuslinger til forret, pasta med portobello-sauce til hovedret og en lun krydret crumble til dessert.

Viser side 1 ud af 12
Jeg søger
Hvor

Annonce

Konkurrence

Annonce