Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Vilkår

Vilkår for anvendelse

Copyright © 2011 spiseguiden.dk
Produceret af:
Portal Danmark
Grøndalsvej 3
8260 Viby J.

Om ophavsret
Kopiering m.v. Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på spiseguiden.dk website stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation
.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Portal Danmark. Nærmere aftale om køb af artikler skal ske til salgsafdelingen 87 38 33 53. Nærmere aftale om køb af foto skal ligeledes ske salgsafdelingen 87 38 33 53.

Links
Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside - www.spiseguiden.dk - med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Der må heller ikke linkes på en måde, så guide.dk website kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Portal Danmark er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Portal Danmark linker til.
Jeg søger
Hvor