Jyllands-Posten Finans Watch Medier Om Jyllands-Posten Persondatapolitik

Vinproducenter

Her kan du læse om en række vinproducenter og se et udvalg af deres vine.

Domaine de la Janasse
Domaine de la Janasse
Et familieforetagende med stærke holdninger til den vin, de producerer og en placering blandt de 10 bedste i Châteauneuf-distriktet.
Læs om vinproducenten Domaine de la Janasse her.
Elio Grasso
Elio Grasso
I Barolo distriktet, tæt ved Monforte d’Alba, ligger Elio Grasso. Bedre beliggenhed kan man ikke ønske sig, ikke blot på grund af udsigten, som er formidabel, men også på grund af jordbunden. Læs om vinproducenten Elio Grasso her.
Bodegas Altanza
Bodegas Altanza
Bodegas Altanza blev bygget i 1998 i Fuenmajor i Rioja Alta og råder over 320 ha, hvoraf de 200 ha er tilplantet med vinstokke og 70 ha er tilplantet med oliventræer.
Læs om vinproducenten Bodegas Altanza her.
Domaine Sipp Mack
Domaine Sipp Mack
Sipp-Macks ejendom ligger for foden af Vogeserne i landsbyen Hunawihr mellem Riquewihr og Ribeauvillé. Vingårdens historie daterer sig tilbage til 1698, hvor bødkeren Frederic Mack begyndte at lave sin egen vin. Læs om Domaine Sipp Mack her.
Musella
Musella
Musella i Veneto i Italien ejes af Emilio Pasqua, der i 1995 købte det knap 400 hektar store fredede park- og skovområde. I dag er der 3 parceller med ca. 30 hektar tilplantet med vin.
Læs om Musella her.
Domaine J.-L. Chave
Domaine J.-L. Chave
Domaine Jean-Louis Chave har gennem århundreder været et kendt navn ikke blot i Rhônedalen, men i hele verden. Dette domaine er gået i arv fra far til søn siden 1481, og det drives i dag af Jean-Louis. Læs om Domaine J.-L. Chave her.
Domaine du Gros ’Noré
Domaine du Gros ’Noré
Domainet så dagens lys i 1995, hvor Alain Pascal med familiens hjælp byggede sin kælder ved siden af den gamle fårefold fra 1789, og hvor han på bedste vis bevarede den gamle byggestil. Læs om Domaine du Gros ’Noré her.
Quinta do Vale Meão
Quinta do Vale Meão
Quinta do Vale Meão ejes i dag af Francisco Javier de Olazabal. Han var tidligere chef i det anerkendte portugisiske vinfirma Ferreira. Sammen med sin søn og datter satser han på at lave Portugals bedste rødvin på Quinta do Vale Meão.
Jeg søger
Hvor

Annonce