Hvis du leder efter en måde at skabe god stemning til dit arrangement på, kan det være lige det, du har brug for, at hyre en stripper. Denne artikel vil nævne, hvordan du får mest muligt ud af denne form for underholdning, og give dig tre gode måder, hvorpå du kan få liv i festen ved at hyre en stripper!

Polterabend

Først og fremmest er strip-shows meget populære til polterabender. Det er helt sikkert en god måde at skabe god stemning på, mens gæsterne fejrer deres kommende bryllupsdag – eller nat! Stripperen kan også fungere som underholdning til gommens sidste øjeblikke som single, og det vil være endnu sjovere, hvis du hyrer hende til at få ham til at rødme, men det kan også være til bruden, at man hyrer en mandelig stripper.

Fødselsdagsfest

Det er også meget almindeligt at hyre strippere til fødselsdagsfester, uanset om man fylder 21 eller 40 år! Det vil helt sikkert skabe en interessant atmosfære til din fest – alle elsker trods alt at se nogen nøgne eller bare et godt show! Man kan altid aftale med stripperen om, hvordan showet kan udvikle sig, og hvor lidt/meget tøj hun må/bør tage af.

Firmafest

Hvis du leder efter en måde at skabe god stemning til en kontorfest på, kan det også være sjovt at hyre strippere! Det kan virke, som om, at det ikke er det mest professionelle at gøre – men vi ved alle, hvor svært det kan være at finde tid og plads at slippe sig løs på arbejdet. Hvis du hyrer en stripper til din firmafest, er der ingen grund til at bekymre dig om, at de gør det akavet og ubehageligt – de er professionelle!

Fik vi nævnt, at det faktisk er ganske nemt at hyre en stripper i dag? Du skal ikke ringe til nogen forbudte numre, du kan kontakte Charlotte Schou, hvor du kan se udvalget af både kvinder og mænd, og lej en stripper, du synes om.