Er du en af dem som skal holde sommerferien hjemme i år? Så kan det være en god ide, at bruge den til at lære nye færdigheder. Færdigheder som du både syntes er sjovt, men som du også kan bruge til noget. Det kunne f.eks. være at tage et madlavningskursus med en ven eller veninde. Et madlavningskursus er både sjovt og lærerigt, og en helt perfekt aktivitet at lave om sommeren. Få inspiration til 3 gode typer madkurser i artikler her.

 

Flødebollekursus

Flødebollekurset er det eneste dessertkursus vi har valgt at inddrage i artiklen her. Det er dog også det dessertkursus, som er mest undervurderet i Danmark. Langt de fleste danskere elsker flødeboller, og vi spiser hundredvis af millioner flødeboller om året (faktisk 250 millioner). På trods af at vi spiser dem i så store mængder, ved de færreste af os, hvor vi laver dem. Tag derfor et flødebollekursus, og lær at lave Danmarks mest elskede dessert. Klik her for at se de forskellige flødebollekurser i Danmark.

 

Sushikursus

Hvis du kan lide at spise sushi, så bør du også vide, hvordan man laver det. Måske tager du ofte på sushirestaurant med en ven eller veninde. Hvorfor ikke tage på et sushikursus i stedet, og lære hvordan i laver dem selv? På kurset får i naturligvis også lov at spise du sushistykker i får lavet. I lære både at lave dem, og får en god omgang sushi. Det er to fluer med et smæk!

 

Vegetarmadkursus

Selvom du ikke er vegetar, kan det være en god ide, at lave et på vegetariske retter i løbet af ugen. De fleste af os ved dog ikke, hvor vi laver god vegetarisk mad som smager godt. Derfor bliver det ofte en ret med kød som aftensmaden står på. For at lære hvordan du laver gode vegetariske retter, kan du i løbet af sommeren tage et vegetarmadkursus.