Ønsker du at forkæle hende, du holder af, men du ved ikke helt, hvordan du skal gøre det? Der er utallige måder at forkæle andre på, men her får du et bud på en perfekt dag, som du næppe går galt i byen med.

Spa og wellness

Begynd dagen med forkælelse og alenetid for hende selv. Send hende i spa. Hvem elsker ikke en dejlig dag i spa? Der findes rigtig mange gode steder, hvor man kan booke et spaophold, men du kan også sagtens nøjes med at booke en enkelt dag. Her kan hun komme helt ned i gear, hvor hun virkelig bliver forkælet. Hun vil typisk kunne opleve adskillige varmvandsbassiner, koldtvandsbassiner, sauna, brus og damp. De fleste spa har også nogle specielle oplevelser, som de måske er kendt for.

Ydermere kan du booke en behandling til hende. Der findes rigtig mange behandlinger, og det kan være svært at finde ud af, hvilken man lige skal booke. En dybdegående fuld kropsmassage er nok et sikkert valg. Det kan også være, at du ved, at hun elsker ansigtsbehandlinger, så kan du med fordel booke dette.

Røgning

Imens hun bliver forkælet i spa, forbereder du middagen. En rigtig god idé er at prøve kræfter med røgning. Måske kender du allerede til metoden, men ellers er det slet ikke så svært. Først skal du finde ud af, hvad I skal spise. Man kan faktisk bruge alt slags kød, men fisk er et dejligt valg. Fiskesmagen kombineret med salt og røg er en smagsoplevelse i sig selv. Man kan eksempelvis finde rigtig mange opskrifter på røgning af laks.

Man skal egentlig bare bruge et lukket rum med røg og evt. varme. Så hvis du er nybegynder, kan du sagtens bruge en kuglegrill. Når du føler dig tilpas i metoden, kan du investere i en røgovn. Udover kuglegrillen skal man bruge en grillstarter, flis og smuld fra løvtræer og et stegetermometer.

Det er meget vigtigt, at man bruger løvtræer og ikke nåletræer. Nåletræer danner sod ved afbrænding, og det giver en forfærdelig smag af harpiks. Man kan bruge eksempelvis bruge bøg, el eller eg. Hver art giver sin egen smag, og man kan også kombinere dem.

Man kan vælge at varmrøge eller at koldrøge. Koldrøge tager længere tid både i forberedelserne og i selve tilberedningen, men fælles for begge metoder er saltningen af kødet eller fisken. Saltning er nødvendigt for at trække væsken ud og for at tilføre smag.

Shopping og film

Når hun er færdig med at blive forkælet i spaen, kan du med stor fordel sende hende videre på en lille shoppetur. De fleste byer har gode shoppemuligheder, og de fleste kvinder elsker at shoppe. Det giver en helt fantastisk ro at gå rundt og kigge på tøj og måske forkæle sig selv lidt med en ny bluse eller en ny taske.

Som afslutning på dagen kan du forvandle jeres stue til en lille hjemme biograf. Det kræver ikke meget, og det er rigtig hyggeligt. Find en god film, der rammer hendes smag, køb eller lav nogle lækre popcorn og hop under tæppet sammen.