Vil du gerne i gang med at skære ned på mængden af kalorier, du indtager i løbet af en dag, fordi du måske gerne vil tabe dig, har vi her et par gode fifs til dig.

1 – Tænk over hvad du drikker

For det første kan det være en god idé at tænke meget over, hvad du drikker i løbet af en dag. Mange tænker ikke over, at der også er mange kalorier i væske, og det er tit her, at mange kalorier finder vej til kroppen.

De gemmer sig i alt fra mælk og juice til sodavand, energidrik og saftevand. Så derfor er det måske en god idé at begynde at skifte sodavanden ud med postevand, hvor du er sikker på, at der ikke gemmer sig nogle kalorier i.

Her finder du de billigste termodragter til damer.

2 – Spis mindre portioner

Det næste tip er at begynde at tage meget mindre portioner, når du spiser de tre hovedmåltider. Er du vant til at tage en stor tallerken og bare fylde på, til der ikke er mere plads, kan det være godt at begynde at vælge en mindre tallerken, så der ikke kan være nær så meget på din tallerken.

Vælger du at portionsanrette din tallerken, har du derfor med denne metode en nem adgang til at spise færre kalorier. Og efter lidt tid vil din mave også vænne sig til at være mæt, når den mindre tallerkenfuld er spist op.

3 – Undgå for mange snacks

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at skære ned på de hurtige snacks. Har du for vane at rive en Mars bar eller chokofant til dig på en tankstation, er det tit her, at mange af de usunde kalorier gemmer sig.

Derfor er det godt at skære ned på mængden af usunde snacks. Og skal du snacke, er det godt at erstatte slikposen med gulerødder eller lignende i stedet for, som er meget sundere for dig, og som indeholder meget færre kalorier. Samtidig gør det dig også mere mæt at spise denne form for snacks.