Påsken er lige rundt om hjørnet, og hvis du som virksomhed ikke har nået at bestille en gave til dine ansatte, er det ved at være tid til det nu. 

Og ja, det er vigtigt, at man husker at forkæle sine ansatte med gode gaver! Undersøgelser viser, at danske virksomheder fortsat bruger flere og flere penge på personalegaver, som en af de bløde værdier, der er med til at styrke relationen mellem den enkelte ansatte og dennes arbejdsplads.

Gaver er en måde at vise påskønnelse og taknemmelighed på – og har kommer 3 gode idéer til dig, der skal stå for indkøbet til firmaets medarbejdere.

Lækre delikatesser

Når det kommer til delikatesser som påskegaver til ansatte, så går man aldrig galt i byen med chokolade, lækre nødeblandinger eller spændende delikatesser fra andre lande.

Delikatesserne passer som hånd i handske til påsken som højtid, da vi jo netop mødes over bordet, og da højtiden i forvejen er forbundet med søde sager fra børnenes gækkebreve, som typisk udlæser et påskeæg.

Modsat f.eks. firmaets årlige julegave, er påskegaven typisk også et sted, hvor firmaet ikke bruger helt så mange kroner og øre, men stadig gerne vil overraske deres ansatte med lidt lækkert. Derfor kan delikatesser og snacks samlet i en flot kurv være en glimrende gave.

Boligindretning i påsketema

Påsken er med sin gule temafarve og blødere stil ret kendekendelige. Og derfor er der mange, der vælger at give nogle flotte boliginventargaver til højtiden. Det kunne f.eks. være en vase med et strejf af gult eller æggebæger med påskemotiver.

Objekterne kan dog også være mere generelle, men blot have en farve, der matcher et påsketema. På den måde kan tingen bruges igennem hele året, hvormed den får større brugsværdi.

En påskefrokost

Måske årets påskegave ikke skal være en ting, men i stedet en lækker komsammen, hvor kollegaerne mødes og styrker deres indbyrdes relationer? I så fald kan en påskemiddag være oplagt. Her kan du forkæle de ansatte med god mad og et passende omfang af drikkevarer i forhold til jeres kultur på arbejdspladsen.