Der er en årsag til at Europa er jordens mest besøgte kontinent. Faktisk er der flere årsager. I denne guide kaster vi blikket på nogle af årsagerne til at en rejse til Europa er godt for sjælen.

Al den gode mad

Europa er berømt for sin mad. Listen byder på italiensk pasta, spansk paella, fransk croque monsieur, tysk pølse og meget meget mere. Uanset hvor du rejser hen i Europa, kan du være sikker på at der vil være god mad. Nogle lande er mere berømte end andre for deres kulinariske oplevelser (især Frankrig og Italien). Men der en ubestridelig kærlighed til mad på tværs af hele kontinentet.

Udendørs spisning

Luk øjnene og se det for dig. Du sidder udenfor på en brostensbelagt gade, og spiser en let frokost med et glas vin i hånden. Det er det mest europæiske billede, som du kan forestille dig med lukkede øjne. Europæerne er vilde med at spise ude i den blå luft. Vejret passer perfekt til det, og det er den bedste metode til at nyde atmosfæren. Hvis du besøger Europa, skal du ikke vælge at spise indendørs. I stedet bør du tage varmt imod udendørs spisning og nyde dit måltid med det smukke klima og de fantastiske omgivelser, som Europa byder dig på, og skabe uforglemmelige minder med dem som du holder af, eller helt alene. Det kommer an på hvordan du foretrækker at rejse.

Unik arkitektur

Hvis du er fascineret af arkitektur, er du er du nødt til at besøge Europa. Med alt fra de klassiske strukturer fra den græske og den romerske periode til barok og jugendstilen fra det forrige århundrede. Desuden byder Europa på noget af den mest imponerende moderne arkitektur, som vi nævner for en god ordens skyld. Hvis du mangler inspiration, så er du nødt til at besøge Europa.

Alperne

Alperne strækker sig over Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Slovenien, Schweiz og Liechtenstein. De er det åndelige hjem for skiløb og snesport. Desuden er Alperne fyldte op med en fantastisk historie, enestående udsigter, og en dejlig bjergkultur.

Mød nye mennesker

Det er umuligt at placere alle europæere i den samme boks. Kontinentet er hjemsted for en bred vifte af folk, kulturer og racer. Derfor kommer du til at møde mange forskellige slags nye personer. Nogle steder i Europa har et ry for at være ubehøvlede og ugæstfri, men det passer overhovedet ikke. Hvis du tilbringer noget tid i Europa, er der en stensikker garanti for at du vil få nye venner.

Sport i Europa

Europa er verdens største legeplads for sportsfans. Det er fodboldens hjemsted og mange europæiske lande er i år værter for EM 2020 fodbold, som er en af de største sportsturneringer i verden. Desuden kan du dykke ned i en enorm sportskultur, som dækker tennis, cricket, rugby, håndbold og mange andre sportsgrene.

Selve rejsen

En af de bedste ting ved at besøge Europa, er at det er så nemt at komme rundt. Det meste af kontinentet hænger sammen i en landmasse, og derfor kan du nemt komme fra by til by og land til land med tog, bus eller bil. Kontinentet er som skabt til at rejse, og derfor vil du finde mange gode rejsetilbud.

Romantikken

Der er ingen tvivl om at Europa er det mest romantiske kontinent. Det er hjemsted for Paris, Venedig, Milano, Brugge og mange andre romantiske byer. Hvis du søger et godt sted til at fri til din eneste ene, eller til at tage på den bedste bryllupsrejse nogensinde, så er det nødt til at blive i Europa. Historien, arkitekturen, maden og alt det andet ved Europa gør det til det perfekte sted for at nyde kærligheden. Husk dog på at hvis du planlægger at fri på toppen af Eiffeltårnet, vil du nok skulle stå i kø i et stykke tid. Det er verdens fjerde mest populære sted til at fri.