Able er navnet på en dansk virksomhed, der fokuserer på at levere sunde og bæredygtige måltider til en lang række danske virksomheder. Med en filosofi om at skabe forandring har Able.dk har allerede taget Danmark med storm, og fået over 600+ virksomheder med på deres bæredygtige frokostordning. Det vigtigste for virksomheden bag frokostleveringen er at levere kvalitetsrige, sunde og velsmagende retter, der giver en fælleskabsfølelse omkring bordet. Målet har hele tiden været at revolutionere catering-branchen, og med Ables seneste udvikling ser det altså ud til, at man er i gang med at skabe en positiv bæredygtig udvikling. Able ser frokosten som arbejdsdagens højdepunkt, og derfor lægger de alle deres kræfter i at levere de perfekte måltider til alle deres kunder. Uanset om man elsker kød eller holder sig på en vegansk diæt, så er der mange gode grunde til at tilmelde sig Able – her kan de nemlig levere alle tænkelige former for velsmagende frokostretter. 

Filosofi og vision om forandring

Det er først og fremmest filosofien om at skabe forandring, der driver skaberne bag Able. Virksomheden tror nemlig på at alle mennesker og virksomheder er i stand til at skabe forandring til det bedre. Her fylder meningsfuldhed og visionen om at gøre en positiv forskel i verden rigtig meget for Able, hvilket også kommer til udtryk i deres måde at drive virksomhed på. Det er nemlig et bæredygtigt valg man tager, hvis man vælger Able som cateringfirma. I madlavningen fokuseres der udelukkende på at lave mad med bæredygtige og velsmagende råvarer af allerhøjeste kvalitetet. Derfor er man med i en bølge af virksomheder, der gerne vil sætte et positivt aftryk på verden, når man vælger Able som leverandør af frokostmåltider. For som virksomheden selv skriver på deres hjemmeside, så starter alt forandring med at man tager det første skridt – og den forandring er Able altså ved at skabe med deres frokostordning til hele landet.

Går også ind i kampen mod madspild

Able har også valgt at kaste sig ind i kampen mod madspild, der de senere år har været et verserende problem i den danske forbrugerkultur. Med lanceringen af en ny app fra Able, hjælper virksomhed med at holde madspild nede hos virksomheder. I app’en finder man både dagens menu fra Able, mulighed for til- og frameldelse af tjenesten samt mange andre funktioner, der skal være med til at nedbringe madspildet hos virksomhederne, der er tilknyttet Able. 

Able leverer til København, Aalborg og mange flere byer

Able leverer til hele København, Aalborg og mange andre steder i Danmark. Hvis man derfor leder efter et catering-firma, der sætter bæredygtighed og social ansvarlighed lige så højt som profitterne, så er Able måske løsningen. Uanset om man er en mindre virksomhed eller en af de større har man mulighed for at få leveret lækre frokostmåltider med Able. Der er altid velsmagende retter på menuen, som samtidig også er særdeles næringsrige. På den måde kan man altså holde produktivitetsniveauet oppe med en god frokost fra Able.