Her bliver du budt velkommen i en hyggelig restaurant/cafe. Her vil du føle dig godt tilpas i de hjemlige omgivelser. Brasseriet ligger ikke langt fra musikhuset i Århus. Hos Belli vil du opleve et spisested med god kvalitet. Her laver de ærlig mad med råvarer fra de lokale leverandører. Fx mad med æbler fra mormors æbletræer og grøntsager og urter fra brødrene Bellis have. Alt sammen kokkereret på baggrund af en stor erfaring med 25 år i restaurationsbranchen.

Brasseriet er ejet af familien Belli som ellers kendes fra deres tidligere cirkusverden. Cirkusset var engang en berømt attraktion i Danmark. De var kendte for Tom mix som var en berømt cowboy. Leo Belli fortsatte cirkusvejen som luftakrobat. Trine Belli har efter sin egen karriere i cirkus lagt vejen om og er uddannet kok. Hun er nu bestyrer af Brasserie Belli.

Brasserie Belli har modtaget en Michelin-tallerken. Denne pris gives til restauranter, som serverer særlig god mad som er lige under Michelin-stjerne standard.

Hvad er der på menuen?

Der er en frokostmenu og en aftenmenu. Menuen er dansk/fransk inspireret. Frokostmenuen består blandt andet af sandwich og salater. Til dessert kan du vælge mellem fem forskellige hvor de franske klassikere crème brulée og tarte tatin er iblandt. På aftenkortet kan der vælges Belli menu som består af tre retter.

Der er 3 forretter i Belli menuen du kan vælge mellem. Røget laks fra Færøerne med fennikelsalat. En svampesuppe med trøffelolie. Mediterrannée salat med tomater og mozzarella. Til Hovedretten kan du vælge rødvinsmarineret Boeuf Bourguignon med rodfrugter og kartoffelmos. Eller du kan få sprængt kalvebryst med spidskål. Som dessert kan du få chokoladekage, Brie de Meaux eller crème brûlée.

Man kan også vælge retterne enkeltvis. I forretter kan der vælges mellem gedeost, carpaccio, hvidvinsdampede blåmuslinger m.m. Blandt hovedretterne er der laks og confit de canard som er Sprængt, stuvet, fransk andelår. Hvis du er mere til en god bøf, kan du også bestille Steak frites som er af canadisk okse Ribeye. Under desserter og oste er det samme udvalg som i frokostmenuen.

Bestilling og gavekort

Mandag til lørdag er der åben for bestilling fra kl. 11. Du kan bestille bord online, pr. telefon eller via mail. Hvis du vil give et gavekort til et familiemedlem eller en ven kan du selv vælge beløbet. Det er nemt at købe et gavekort på hjemmesiden.

Større arrangementer

Brasserie Belli kan også arrangere større arrangementer som f.eks. konfirmationer. På menuen for konfirmationer vælges der mellem tunmousse med æg og sprød salat til forret eller dampet laks, salat med råmarineret fennikel, rejecocktail og cocktailsauce. Ellers er der tarteletter med hønsesalat, bacon og asparges.

Til hovedret er der enten Kalveculotte med timian og hvidløg eller svineskank glaseret med sennep og honning. Nye kartofler, som kold salat med purløg og creme. Du kan også få broccolisalat, rabarbertrifli med marinerede makroner eller citronfromage. Ikke mindst kan du vælge en lækker chokoladekage med appelsinsauce.

Hos Belli har de et tilpas stort udvalg af retter. Hvis du ønsker dig et måltid i høj kvalitet, god vin og service er Brasserie Belli stedet du skal tage hen.

Brasserie Belli
Frederiksgade 54
DK-8000 Århus

Besøg deres hjemmeside