Du har sikkert prøvet det. Du har lige åbnet en flaske Coca Cola. Til din ærgelse har den tydeligvis stået på bordet i flere timer og har fået en (ikke ret tilfredstillende) stuetemperatur.

Vil du ikke byde den gæster den slags smagsoplevelser? Så bestil is til din kommende fest! På den måde er du sikker på, at dine gæster ALTID kan få en lækker sodavand, drink eller noget helt tredje.

Det bliver uden tvivl en helt perfekt smagsoplevelse, når der altid er isterninger til drikkevaren. Så slipper I alle for de lidt kedelige slurke, hvor temperaturen uden tvivl har gjort noget skidt. 

 

Sådan bestiller du is

Du har sikkert set isterningeposerne nede i supermarkedet. De er også smarte nok. I hvert fald hvis du kun skal bruge til et par drinks derhjemme til dig selv.

Men hvis du skal holde en fest for mange mennesker, så begynder det at blive bøvlet med poserne. For det første skal du have mange med hjem, slæbe dem og forsøge at få plads til dem i fryseren. Du kan godt se, at det ikke bliver det nemmeste, ikke?

Derfor er det en enormt god idé at bestille is fra en leverandør, der bringe isterningerne til dig. Derudover kan du oftest købe dem i store mængder i en termotønde – så slipper du får at få dem til at passe i fryseren.

 

Hvor meget is skal du bestille?

Hvis du for eksempel får 10 gæster, er det tilstrækkeligt med 25 kg isterninger. Du skal huske, at hvert glas skal fyldes helt med isterninger – det er ikke nok at hælde tre styks i. 

Det giver nemlig en meget bedre smagsoplevelse, hvis der er mange isterninger i. På den måde holder drinken sig kølig i lang tid, da temperaturen hurtigt falder og isterningerne holder sig hele. 

Så sørg endelig for at købe lidt mere, end du regner med er nok! På den måde er du på den sikre side.