Borbjerg mølle kro er en fantastisk kro som er placeret i skønne Holstebro. Du vil på denne kro kunne booke ophold, og få tildelt et ud af deres 27 værelser, som er forskellige fre værelse til værelse. Du vil på denne kro få dig et ophold i afslappende og skønne rammer, som terapi for sjælen. Der er forskellige typer af ophold du kan vælge, så du kan vælge lige netop det der passer bedst til dig. Du vil kunne få tildelt et værelse af forskellige historiske navne, og der er 3 værelser med mulighed for at gå i spabad for at give gnist i parforholdet. Hvis det ikke kun er et par i ønsker ophold til, men hele familien, så er dette også muligt. Der er nemlig også også et gæstehus, som hedder Valhalla, med egen terrasse.

Aktiviteter

Det er bestemt ikke kedeligt at opholde sig på Borbjerg Mølle kro, for der er rigtig mange forskellige aktiviteter at tage sig til. Også for børn og alle med barnlige sjæle. Der er en naturlegeplads, med gynger og svævebanen og det hele. Et sted børn kan få flere timers leg til at gå. Der en desuden en trækfærge til en ø i en sø, hvor man der finde forskellige dyrespor og gætte hvilke dyr de tilhører. Og så er der en bane hvor man kan lege: Jorden er giftig, som kan være mere udfordrede end men umiddelbart lige tror. Dertil er der også en barfods og sansesti, som sætter gang i sanserne. Og til sidst en hængebro, over krebsesøen.

Derfor skal du vælge Brobjerg Mølle kro

Hvis du har brug for afslapning, om det er med eller uden børn, så kan vi trygt anbefale et ophold på denne kro. Der er både til mennesker der har et ønske om at slappe af og hvor der helst ikke skal ske for meget. Men der er også plads til mennesker der ønsker fart. Nogle der let kommer til at kede sig. Og til de personer der ønsker at komme lidt ud, tilbyder de en langt række muligheder. Som for eksempel fiskeri og bådudlejning, strabadstur, vildmarksbad og sauna. Og så er der mulighed for at besøge møllens bred badestrand. Der er mulighed for at besøge en flyveplads og få en oplevelse for livet.

Book dit næste ophold

Det vil være oplagt at booke det næste ophold på denne kro, da der er noget for enhver smag. Omend det skal være et romantisk kæresteophold, eller om det skal være et ophold for venner der ønsker at koble max af. Det kan også være for hele familien, som ønsker at prøve noget andet, end at rejse til Kreta hvert år. Man vil med garanti blive underholdt, og få en fantastisk oplevelse. Ikke mindst en god ekspedition af det yderst søde personale.

Du kan klikke dig ind på deres hjemmeside og se en masse billeder af stedet og dets aktivitetter. Ikke mindst kan du læse i deres gæstebog, om personer der allerede har haft et ophold på Borbjerg Mølle Kro

Borbjerg Mølle Kro
Borbjerg Møllevej 3
7500 Holstebro
Telefon: +45 97 46 10 10
E-mail: [email protected]