LEDER DU EFTER ET COVER TIL ONEPLUS?
Så vil et  magnet mobilcover være det helt rette for dig. Få en sublim beskyttelse med et mobilcover. 
Hvis du skal handle det rette cover til din smag og præferencer er det vigtigt at du beslutter dig for hvad du leder efter når du skal finde det bedste mobilcover. Du kan efterhånden finde et mange forskellige covers til telefoner. 
Med et meget stort udvalg af covers kan man sagtens finde et cover der beskytter maksimalt og samtidig er i et flot design. 
Hvis du kunne tænke dig et Flipcover. Du kan finde et flip cover i forskellige farver, men det mest populære flip cover er i sort. 
Udover at man får en indbygget kortholder ved denne type mobilcover får man også en indbygget holder til mobiltelefon, da du kan dreje coveret så det står op i coveret hvis du eksempelvis skal streame en serie, film eller andet kan det været utrolig praktisk at have din mobil stående i en behagelig vandret vinkel. 
Hvis du søger efter en anden type telefon cover kan du også vælge et Bumper mobilcover der vil give din mobil en fantastisk beskyttelse. Et Bumper Cover er det man vil kalde for et rigtigt håndværker cover da det yder en utrolig beskyttelse om mange håndværkere har brug for en rigtig modstandsygtig beskyttelse til deres telefoner, med det de kan blive udsat for i løbet af dagligdagen. Der findes flere forskellige slags af Bumper mobilcovers.
Du kan både få Bumper Covers der har en modstandsdygtig gummi bagside og ramme, eller en utrolig beskyttende gummiramme med en plastik bagside. Vælger du et Bumper Cover med plastik bagside vil man bibeholde noget af det smukke design telefonen oprindeligt har. Man skal ikke være nervøs for at man ikke får beskyttet sin mobiltelefon godt nok fordi at coveret har en glas eller plastik bagside. 
designet af denne type telefon cover er lavet til at beskyttte en telefon til det maksimale. 
søger du et helt neutralt cover så kan det være et  TPU Mobilcover du skal investere i. Med et neutralt  TPU Mobilcover får du en meget simpel beskyttelse, hvor din mobiltelefon bibeholder dens oprindelige design. Din mobil vil få et mobilcover der er ultra fleksibelt, så det har en stærk stødabsorberende effekt ved slag og tab af din telefon. 
Hvis du gerne vil have et telefon cover der er mere end det sædvanlige du kan finde på markedet, så vil et magnet mobilcover være det perfekte valg til din smag. 
Denne type af telefon cover er en af de nyere designs på markedet for beskyttelse af telefoner.  telefon coveret består af en utrolig aluminiumsramme, og en glas for og bagside. man får en 100% touch sensititivet på sin mobiltelefon når denne type af cover er monteret, grundet den stilrene glasbeskyttelse. 
Coveret er designet med indbyggede magneter langs rammen i selve coveret der sørger for at din mobil er godt beskyttet imod alle former for både ridser, slag og tab. 
Du kan også få et helt specielt cover til din telefon i form af et Art Cover. Et Art Cover er fremstillet med fokus på et lækkert design, og giver din mobil et helt særligt udtryk med unikke mønstre og farver.