Hvis første date er gået godt, og I har aftalt at skulle ses igen, så kan det være svært af finde ud af, hvad I skal lave på anden date. For på første date har I måske gået en tur eller drukket en kop kaffe sammen og på den måde lært mange af de væsentlige ting at vide om hinanden. Så derfor kan det være en god ide, at anden date skal være noget, hvor I laver en aktivitet sammen, så I har noget at være fælles om. Det kan være nemmere at holde samtalen kørende og lære mere om den anden, hvis I har en fælles aktivitet, og det er derfor en god ide til en anden date.

Find inspiration til anden date ideer

Men anden date ideer, og hvad denne aktivitet specifikt skal være, kan være svært at finde på. Der kan være flere måder at finde inspiration på, men en af dem, som er let tilgængelig, er ved at klikke ind på https://inspirationsmagasin.dk/. På den måde kan du finde inspiration til gode anden date ideer. Så du og din date kan komme på en anden date, der skaber et godt fundament for, at I kan lære hinanden bedre at kende, og måske det også bliver fundamentet for kærlighed. En måde at gøre anden date til noget anderledes og sørge for, at I får tid og mulighed for at lære hinanden bedre at kende, kan være ved at rykke daten til et sted, hvor ingen af jer har været før, for eksempel på restaurant.

Ryk daten til en restaurant

Ved at rykke anden date til en restaurant, så rykker I også daten til et neutralt sted, så ingen af jer skal stå med ansvar for at skabe gode betingelser for en god anden date. På de fleste restauranter er der også hyggelige og rolige omgivelser, så I på jeres anden date kan sidde i et miljø, hvor der er plads og ro til at sidde og snakke sammen. Blandt anden date ideer kunne en af dem derfor være, at du og din date tager på restaurant. Så løber I heller ikke tør for emner at snakke om, da I kan snakke om maden, jeres livret eller yndlingsrestaurant eller andre mad og drikke relaterede ting.

Lav mad sammen

Hvis I derimod ønsker at mødes et mere privat og neutralt sted og derfor skal være hos en af jer, så kan en anden ide til anden date være, at I skal lave mad sammen. Det giver igen muligheden for gode samtaleemner. På den måde lærer I hinanden bedre at kende, ved at I skal finde ud af, hvilket mad I skal lave, men I lærer også om, hvordan den anden begår sig i et køkken – og måske om, hvor gode I er til at samarbejde. Dette er blot to ud af mange anden date ideer, men det kan som nævnt, være en god ide at sørge for, at daten giver jer noget at snakke om, så I kommer endnu tættere på hinanden.