Selvom vi er mange madglade mennesker herhjemme i Danmark, så kender de fleste til problematikken med at komme på den bedste ret, når vejret bliver varmere. Alle vores foretrukne retter virker pludselig så varme og tunge om sommeren, så hvilke retter bør vi overveje i stedet?

 

Let, koldt og velsmagende

Når vi oplever at temperaturerne stiger med hastige skridt, så giver det ikke meget mening at begynde at lave varme retter. Vi har det i forvejen varmt, så hvorfor skal vi dog have noget der er ekstra varmt? 

Det kan også være en smule anstrengende at skulle stå i køkkenet og kokkerer, især hvis det er 25 grader udenfor. Derfor vil de bedste retter automatisk være noget der er nemt at lave, noget som ikke er varmt og selvfølgelig noget der er velsmagende. Hvad kan det mon være?

Et godt bud vil være en pastaret. Du kan overveje at lave pastasalat med masser af lækre grøntsager i. Selvfølgelig skal pastaen koges, men derudover er der ingen varme elementer i spil, og I kan yderligere køle retten ned med en god dressing. 

Et andet bud vil være den helt klassiske kolde frikadeller og kartoffelsalat med salat ved siden af. Det er en af de absolut nemmeste retter at lave, men stadigvæk en af de mest velsmagende. Den er perfekt til en varm dag.

 

Husk drikkevarer, der kan køle dig ned

En absolut nødvendighed når det er varmt udenfor, er selvfølgelig også at have nogle gode drikkevarer, som kan hjælpe med at køle dig af. En ting er at have en kold ret, men drikkevarer kan altså bare være det ekstra, som vi har brug for, for at køle helt ned. 

Dertil kan det være en fordel at have investeret i noget billig is fra Isklart.dk. Her kan du få både isterninger, cubed is eller hvad med knust is? Isklart sørger for at du har masser af is, lige når du står og mangler det.

Et sikkert hit om sommeren er selvfølgelig at have masser af isterninger. De kan komme i hvilken som helst drink og vil automatisk sørge for, at din drik bliver ved med at være kold. Derfor kan du prøve at være på forkant og overveje levering af isterninger allerede nu, eftersom sommeren er i fuld sving.   

Du kan få alt fra 8 til 25 kg. Isterninger, så det kommer du bestemt ikke til at mangle!