En ugentlig date night kan gøre ethvert forhold endnu bedre. Det er en måde, hvorpå man kan forkæle hinanden og tage sig tid til hinanden i en travl hverdag. Har I en passion for at lave mad, er det en dejlig aktivitet at udforske sammen, og med et glas vin, god musik og den efterfølgende middag kan det kun blive en god aften. Selv hvis det blot er den ene af jer, som kan lide at lave mad, kan den anden måske tage sig af de mere simple opgaver eller være med som det gode selskab på sidelinjen. Fungerer den ene som assistent, kan I måske tage rollefordelingen med videre i soveværelset efter middagen og markere underdanigheden med en gagball. I kan selvfølgelig også bytte om på rollerne, hvis fordelingen skal være mere ligelig. Man kan få krydderier til at spice maden op, og man kan få krydderier til soveværelset – se udvalg af gagballs her og spice tingene op i soveværelset.

Madlavning

Mange forbinder en date night med at tage ud og spise, og det kan også være dejligt at læne sig tilbage, nyde den lækre mad og ikke at skulle tænke på opvasken efterfølgende. Men at dele madlavningen og gøre det til en fælles aktivitet med hygge, stemning, god vin og musik, kan virkelig få kærligheden til at blomstre, give smil på læben og anledning til massere af grin. Når man får nydelse ud af hverdagens aktiviteter sammen, kan man også nemmere få inkorporeret det i dagligdagen og på den måde holde gnisten i live.

Picnic

Foråret begynder at vise sig, og der er ikke nogen bedre måde at nyde det på end ved at være i naturen blandt de voksende blomster, fuglekvidderen og sommerfuglene, der flyver rundt. Har I børn, der er i institution, kan en picnic midt på dagen måske være lettere at arrangere og hygge sig med, så hænderne er fri. Kan én af jer lide at bage, kan I pakke det nybagte brød, noget lækkert pålæg og nogle grøntsager ned i en picnickurv og nyde hinanden, naturen og en dejlig madkurv sammen. Husk tæpper og måske en lille flaske vin, så I rigtigt kan hygge og slappe af, nu hvor I har tiden til det. Det er selvfølgelig ikke noget, I kan gøre hver eller hver anden dag, men lidt har også ret, og det er vigtigt at pleje forholdet, nyde hinanden og mærke personen, I faldt for.