Det var en mandag morgen, og jeg var lige stået op. Jeg skulle til og i skole. Jeg begyndte hurtigt at gøre mig klar, for jeg kunne bare ikke komme for sent. Jeg er en 19-årig mand, som går på gymnasiet, og lige nu så ligger mit fravær lidt for højt. Derfor var det vigtigt at jeg kom til tiden i dag, så jeg kunne få mit fravær til at falde. Jeg stod op, og fik tøj på. Jeg sprang morgenmaden over. Jeg var ikke særlig sulten, og jeg gad ikke tage chancen for at det ville forsinke mig. Hvis jeg blev sulten senere på dagen, så kunne jeg bare købe noget fra kantinen på skolen. Jeg fik hurtigt børstet mine tænder, og så bare ud ad døren. Jeg håbede virkelig bussen ikke var forsinket. Det var den heldigvis ikke, og jeg kom i skole lige til tiden.

 

Efter skole

Efter jeg havde fri fra skole, skulle der ske noget stort. Hele familien kommer nemlig hjem til os i dag, fordi min mor lige er blevet gift i sidste uge. Det var desværre ikke alle der kunne komme til brylluppet så derfor har min mor ligesom arrangeret en lille samling i dag, så alle kunne komme og fejre det. Vi har lejet et virkelig stort telt, som står ude i haven, og virkelig fået pyntet flot op. Jeg stod for en masse af pynten, og fandt noget af det flotteste som virkelig passede ind. Jeg fandt flotte ballonbuer, som jeg blev nødt til købt. En i hvid og lyserød. De gjorde det hele bare meget flottere. Dem fandt jeg inde hos shop.festgear.dk. Udover det havde vi lejet teltet hos festgear.dk. Så var der mere end plads. Det skulle helt klart nok blive hyggeligt, og jeg glædet mig bare så meget.