Lige nu kan man ikke tage ud og spise, fordi alle restauranter er lukket ned for andet end take away. Det er endnu ikke sikkert, hvornår de får lov til at åbne op normalt igen, og der går nok rigtig lang tid, før man igen kan sidde som man plejer – uden mundbind på – og nyde sin mad sammen med venner.

Det kan godt være, du bliver nødt til at væbne dig selv med tålmodighed, men derfor kan man jo også godt begynde at glæde sig til, at det hele åbner op igen.

Mens du venter …

… så kan du jo altid begynde at kigge mere på dine omgivelser i hjemmet. Vi ved trods alt ikke, hvor længe man endnu skal være meget i sine hjemlige omgivelser. Du kan f.eks. kigge på din indretning og overveje, om der er noget ved den, du ikke bryder dig om. Det kan både være indenfor, men også ude i haven.

Hvis du mangler noget flot til at pynte i haven – hvor du måske også kommer til at tilbringe din sommer, så kan du købe et flot japansk kirkebærtræ til at pryde haven. Du kan f.eks. købe et Van kirsebær – der findes faktisk ikke et flottere træ!

Glæd dig til: Festivaller!

Du kan godt begynde at glæde dig til, at man igen kan tage på festival. Sidste år var et hårdt år for diverse festivaller, og man ved endnu ikke, om der kommer til at være festivaller i år – det er der dog nogle, der regner stærkt med!

Hvis du elsker festivaller, så kan det være, du også er fan af Nibe festival. Du kan allerede nu begynde at købe dine billetter! Vælg mellem partout eller enkeltdagsbilletter, og mærk forventningens glæde sprede sig i maven!