Dit perfekt trådløse headset

 

Hvilket headset skal jeg vælge? 

Har du brug for et headset, som kan spille i den bedste kvalitet og har en utrolig lang batterilevetid, så du undgår at skulle lade dit headset op hele tiden? Så har vi lige netop de høretelefoner, som du behøve! 

Vi er eksperter i høretelefoner og Bluetooth headsets er vores fortrukne headsets. Det vigtigste for os er at lydkvaliteten er den bedste, når du skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  

Når man skal vælge sit næste trådløst headset er det her vigtigt at vide præcis, hvad du gerne vil have at det skal kunne. Her kan man se på om det er batterikapaciteten, der er det vigtigste for en. Hvorfor det er altafgørende at se nærmere på de specifikationer som headsettet har, når man skal vælge et nyt headset.  

Vores headset forbindes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den ultimative form for connection der er, når man skal benytte høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, der hver eneste gang styrker brugeroplevelsen herunder styrker den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Suplimt udvalg 

Vores mega sortiment er præget af både sportsheadset og trådløst headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dit trådløse headset ryger på jorden og bliver ødelagt, hvis det ryger ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags høretelefoner består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig uden ledninger, der er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags headset kommer med et etui, som lader dit Bluetooth headset op, mens du ikke benytter dem, det er hvad vi kalder for intelligenet! Etuiene bruges dermed som en form for powerbank til dit trådløse headset uden at du skal tænke på en dum ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det nemt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene bliver væk i lommen eller andetsteds.  

Væsentlige overvejelser 

Lyttetiden er en af de væsentlige faktorer, man skal være opmærksom på, når man skal vælge hvilket headset, som man skal have. Da det afgør hvor meget tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være vigtigt at se på hvor lang tid det tager for Bluetooth headsettet at blive opladet, da det er vigtigt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 

Er du et naturmenneske, som elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det bedste valg at anvende ledningsfrie headsets.  

I fitnesscenteret er den fortrukne afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, der kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller benytte dig af de mange maskiner.  

Slip for ledningsspinat  

In ear høretelefoner er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, som foregår i dine trådløse høretelefoner.  

Vi ved at ledningsspinat er noget af det mest ubehagelige ved høretelefoner, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie Bluetooth høretelefoner. Så du slipper at skulle vikle en ledning fra hinanden.  

Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.