Julefrokosten er en hyggelig tradition, men den kan let blive for alvorlig. Derfor bør dresscoden være en jule sweaters. På den måde kan man få lidt mere sjov og humor ind i en ellers alvorlig tradition.

Det er jo trods alt en hyggelig tradition, så hvorfor skal den være så alvorlig? Og hvorfor skal alle have på jule sweaters? Fordi det er sjovt! På den måde kan man få lidt mere sjov og humor ind i en ellers alvorlig tradition.

Hvor stammer jule sweaters traditionen fra?

Jule sweaters traditionen har sine rødder tilbage til England, hvor den første sweater blev lavet i 1800-tallet. Den første sweater blev lavet af et lokalt firma, der specialiserer sig i at lave outdoor beklædning. Firmaet hedder J.P. Pull & Co.

I 1930’erne begyndte den amerikanske filmstjerne William Edward “Bunny” Westmore at bruge jule sweaters i sine film. Han blev set i en række film, der havde jule sweaters som tema. I 1949 blev filmen “Miracle on 34th Street” release, hvor Westmore spillede en manuskriptforfatter, der havde på en jule sweater.

I 1980’erne begyndte jule sweaters at blive populære i USA. I starten af 1980’erne begyndte modehuset Ralph Lauren at designe jule sweaters. I dag er der mange forskellige steder, hvor man Det er ikke så alvorligt, som man skulle tro. Faktisk kan det være ret sjovt, når dresscoden er jule sweaters. På den måde kan man få lidt mere sjov og humor ind i en ellers alvorlig tradition. 

Julemiddagen bliver bare sjovere med jule tøj

Hvad enten man går efter det elegante, det simple eller det sjove, så er der et stort udvalg af jule sweaters. Fra de helt enkle sweaters med julemotiver, til de mere avancerede sweaters med flotte broderier eller effekter. Der er både sweaters til damer, herre og børn.

Det er ikke kun sweaters, der er på mode i julen. Også julebukser og julesweatre er populære. Julebukserne kan fås i alverdens farver og mønstre, ligesom der findes et hav af forskellige julesweatre. Juletøjet behøver ikke at være dyrt for at se godt ud. Ofte er det de helt enkle og simple styles, der er de mest populære.

Det er altså ikke kun jule sweaters, der er på mode i julen.