Er du en af de mennesker der elsker at lave salater selv fra bunden af med flere forskellige grøntsager? Eller kan du bare godt lide at have friske grøntsager til at snacke på, eller som en del af dit måltid?

Så har tiden aldrig været bedre end nu til at begynde at gro dine egne grøntsager. Det kræver dog noget bestemt. Et drivhus.

Tilegner du dig et drivhus, vil du med tiden kunne gro dine egne friske tomater, agurker og flere andre grøntsager, som du kan bruge i dine salater eller tilberede som du vil som tilbehør til dine måltider.

Et vægdrivhus er det perfekte fit til mindre arealer

Kunne man godt tænke sig at anskaffe et drivhus, men udendørs arealer er ikke lige præcis det man har mest af, så er et vægdrivhus noget man bør tage et kig på.

Et vægdrivhus er et rigtig godt valg, hvis man kun har en altan, bor i et rækkehus med en lille have eller, hvis man kun har et lille areal i en gårdhave. De kommer i flere forskellige størrelser og afskygninger, så du kan finde det der passer lige præcis til dig og dine behov.

Man kan få et ”normalt” vægdrivhus, der er bygget op ad en væg, men man kan f.eks. også få at lille vægdrivhus på hjul, der mest af alt minder om et skab. Det fylder meget lidt, og kan flyttes rundt efter behag, hvilket kan være smart.

Så der er helt sikkert muligt at anskaffe et drivhus der ikke fylder alverden, men er stort nok til, at du kan gro diverse forskellige grøntsager.

Vægdrivhus drager også fordel af din husvarme

Ikke nok med at et vægdrivhus er smart, fordi det ikke fylder så meget, så er der en ekstra bonus ved at have det bygget op ad din husmur.

Det betyder nemlig at din husmur også vil være med til at afgive noget varme til drivhuset. Det giver den ekstra effekt at drivhuset generelt vil være lidt varmere, specielt efter at solen er gået ned.

Det kan dine planter drage fordel af, da drivhuset vil være varmt lidt længere end ellers.

Så elsker du friske grøntsager, så er det bare om at komme i gang med at finde et drivhus der passer til dine specifikationer, så kan du gro dine helt egne grøntsager.