Ost. Ost. Ost!. Vi elsker ost så meget, at vi ikke kan få nok af det, og derfor synes vi, at idéen om en månedlig leveringsservice er en fantastisk idé! Hvad er endnu bedre end at få dine yndlingsoste leveret hver måned? At få ostebord leveret til døren leveret hver måned, hver anden måned eller måske hver tredje måned! På den måde løber du aldrig mere tør for ost i køleskabet – hvilket betyder, at du kan nyde noget velsmagende cheddar eller brie, når du har lyst til at fejre en hvilken som helst lejlighed med venner, familie eller kunder!

Ost kan spises til mange forskellige lejligheder.

Mange mennesker nyder en god skive ost til morgenmaden, uanset om det er på ristet brød eller i en sandwich. Det kan være en snack til frokost og kan endda være en hovedret til aftensmad! Ost er så alsidig, at du næsten er nødt til at inkludere det i din daglige rutine – hvilket betyder, at der ikke er nogen grund til ikke at abonnere.

Ost passer ind til de fleste arrangementer, store, som små begivenheder. Ved at oprettet et af vores osteabonnement, kan du få ost leveret, når det passer dig.

Hvis i spiser meget ost i familien, eller ofte inviterer venner på besøg, som også elsker oste, så er det om at få fyldt depotet op med ost. Osteborde er populære hele året rundt og kan bruges som en forret før en middag eller frokost, og ost er fantastisk sammen med kiks og frugt (og vin!).

Hvem står bag osteabonnementet?

Ideen bag abonnementløsningen af oste er Osteposten. De tilbyder oste fra seks forskellige lande, Danmark, Frankrig, Italien, Schweiz, Holland og England. Så uanset om du er til den ene type eller anden, så kan det bestilles hos Oseposten. Der findes over 5000 typer oste at vælge imellem, og Europa ligger blandt de bedste til at producere oste.

Osteposten udvælger nøje sine oste, som er produceret af de bedste råvarer. Osten opbevares i særlige huler, hvor den rette fugtighed og temperatur opretholdes. Osten modnes langsomt til perfektion, så du altid får den veltilberedt.

Ej at forglemme, så er råvarerne nøje udvalgt med omtanke på dyrevelfærd. De kan sikre sig, at råvarene kommer fra dyr, der har haft de bedste forhold. Dyrene får masser af plads, og der gælder regler for sundhed, foder og velfærd. Det sikrer også, at osten produceres under gode forhold