Hvis du har overvejet at holde en fest, bør du overveje, hvor du skal holde den. Du ønsker, at stedet skal passe til dine behov og præferencer, men også til dine gæsters behov og præferencer. I denne artikel vil vi diskutere, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal finde det rette sted til dit arrangement.

Placeringen

Når man skal finde et lokale, så kan det være en fordel at vælge et selskabslokale, som er tæt på ens bopæl. Det er nemmere og mere praktisk, hvis det er tæt på. når man skal frem for at pynte op og gøre klar til festen. Hvis det er muligt, så støt lokalt, hvis det passer i størrelse og behov. Det kan også være en fordel at vælge et lokale, hvor gæsterne ikke skal køre flere timer for at komme frem og tilbage.

Størrelsen på lokalet

Når man skal finde det rette selskabslokale, så skal der naturligvis være plads til de antal gæster der kommer. Hvis man foretrækker ekstra plads til danse på, eller andet, så skal der også være plads til det.

Hvis i forventer mange gæster, så tjek også lige, om der er parkeringspladser nok til at alle gæsterne kan få parkeret deres bil, hvis de kommer i sådan en. Hvad med offentlig transport? Hvordan ligger selskabslokalet placeret i forhold til de gæster, som kommer og skal hjem med offentlige transport?

Hvad skal fejres?

Når du skal finde det rette sted til din fest, skal du huske på, hvilken slags fest eller begivenhed det skal være. Det er vigtigt at overveje, om der er særlige behov, der følger med begivenheden. For eksempel: Hvis du holder en bryllupsreception, så skal det sted, du har valgt, helt sikkert være stor nok til at rumme alle dine gæster.

Hvis det er en fødseldagsfest, man skal holde, har udseendet af lokalet ikke den store betydning, men hvis man skal holde bryllup, så vil man gerne have, at det hele passer og ser perfekt ud.

Skal der indgå catering og drikkelse?

Det er også en fordel, hvis der er catering og drikkevarer inkluderet i prisen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at skaffe mad eller drikkevarer til dine gæster – det er alt sammen ordnet på forhånd, så du kan nyde det hele uden at skulle finde mad og drikkelse et helt andet sted. Så betaler man ét sted, og så kan man bare læne sig tilbage og nyde selskabet med sine gæster. Imens står selskabshuset for maden, drikkelsen og serveringen.

Bor du nær Hellerup?

Hvis du bor nær Hellerup, så bør du overveje Øregård Café. Selvom det lyder som et lille sted, så tager du fejl. Hold din fest i Øregaard Cafés selskabslokaler og få en uforglemmelig aften. Stedet kan rummet op til 70 mennesker, og hvis det vejret er til det, så kan dørene åbnes til terrasse og have, hvor der så kan serviceres 120 personer. Du kan både holde fødselsdagsfest, konfirmations og bryllup. Villaen er placeret centralt i Hellerup tæt på offentlig transport, og hvis vejret er til det, kan man gå med nogle gæster ned til stranden.