MANGLER DU ET NYT APPLE COVER? Så skal du prøve et Bumper Cover være det helt rette for dig. 
Opnå en sublim beskyttelse med et mobilcover. Hvis du skal finde det rette mobil cover til din smag og præferencer er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad du søger når du skal finde det bedste cover.

Vi kan efterhånden finde et stort udvalg covers til mobiler
Med et meget bredt udvalg af covers kan man let finde et cover der giver en maksimal beskyttelse og samtidig er i et stilrent udseende. Hvis du kunne tænke dig et Flip Cover får du et mobil cover der ikke blot er et mobil cover. 
Et flip cover er ikke blot et telefon cover. Du får en beskyttelse til din telefon som beskytter hele vejen rundt og samtidig er det en indbygget kortholder så du kan opbevare fitness kort eller hvad du end ønsker at have med dig i lommen. 

Et Flip cover er typisk lavet i læder der giver en fantastisk beskyttelse. 
Du kan finde et flip cover i forskellige farver, men det mest populære flip cover er i sort. Udover at man får en indbygget kortholder ved denne type mobil cover får man også en indbygget holder til mobiltelefon, da du kan dreje mobil coveret så det står op i coveret hvis du eksempelvis skal streame en serie, film eller andet kan det været utrolig praktisk at have din mobil stående i en behagelig vandret vinkel. Hvis du er på jagt efter en anden type telefon cover kan du også vælge et Bumper Cover der vil give din mobiltelefon en fantastisk beskyttelse. Et Bumper Cover er det man vil kalde for et rigtigt håndværker cover da det yder en utrolig beskyttelse om mange håndværkere har brug for en rigtig hårdfør beskyttelse til deres telefoner, med det de kan blive udsat for i løbet af dagligdagen. Der findes flere forskellige slags af Bumper Covers.

Du kan både købe Bumper Covers der har en modstandsdygtig gummi bagside og ramme, eller en utrolig beskyttende gummiramme med en glas bagside. Vælger du et Bumper Cover med plastik bagside vil man beholde noget af det smukke design telefonen oprindeligt har. Man skal ikke være nervøs for at man ikke får beskyttet sin telefon maksimalt grundet at coveret har en glas eller plastik bagside.

designet af denne type telefon cover er lavet til at beskyttte en telefon til det maksimale. Ønsker du et helt neutralt telefon cover så er det måske et  TPU Mobilcover du skal vælge. Med et neutralt TPU Cover får du en meget enkel beskyttelse, hvor din mobil beholder dens oprindelige design. Din telefon vil få et mobilcover der er ultra fleksibelt, så det har en maksimal stødabsorberende effekt ved slag og tab af din mobil. Hvis du gerne vil have et telefon cover der er udover det sædvanlige man kan finde på markedet, så vil et mobilcover med magnet være det perfekte valg til dine behov.

Denne type af telefon cover er en af de nyere typer på markedet for beskyttelse af mobiltelefoner.
mobil coveret består af en modstandsdygtig aluminiumsramme, og en glas for og bagside. 
Du får en 100% touch sensititivet på sin telefon når denne type af mobil cover er monteret, grundet den stilrene glasbeskyttelse. mobilcoveret er designet med indbyggede magneter langs rammen i selve mobilcoveret der sørger for at din telefon er godt beskyttet imod alle former for både ridser, slag og tab.

Du kan også få et helt specielt telefon cover til din telefon i form af et Art Cover. Et Art Cover er fremstillet med fokus på et friskt design, og giver din mobil et helt specielt udtryk med unikke mønstre og farver.