Det er for mange en svær barrier at blive 60 år. Det er et smukt år, hvor de fleste børn er flyttet hjemmefra og du har kun dig selv og forkæle tilbage. Hvad med at holde en fest for dig selv og dine nærmeste? Du har de sidste mange år stået i køkkenet og lavet mad til den årlige fødselsdag for hele familien og du bruger ofte flere dage på at planlægge det.

Det er nu muligt at få rigtig mange forskellige gastronomiske restauranter hjem i dit private hjem og give dig en fantastisk fødselsdag middag.

Reception, 3 retters menu, Michelin restaurant

Der findes mange forskellige måde at få afholdt en rund fødselsdag. Her er 3 bud på hvordan du kan holde din fødselsdag med maden:

1. Reception / åbent hus / social dining

Social dining er blevet mere og mere udbredt, fordi vi elsker det her nemme lette fingermad. Et koncept der ofte er anvendt i anledninger og events hvor folk bevæger sig meget rundt.

Her er det nemt for dig som vært at servere maden, da det blot kommer ind på fade og det er folks eget ansvar at komme forbi og spise løbende af de lækre hapser der vil være til stede.

Denne mulighed er passende hvis du ønsker mange gæster, men en smule mindre formelt og folk behøver måske ikke at troppe op i deres fineste puds.

2. Klassiske 3 retters menu

Den klassiske 3 retters passer til enhver anledning. Det er passende til dig som gerne vil indskrænke dine gæster til en 20 stykker men også gerne vil forkæle og have et lidt mere formelt arrangement hvor i måske skal sidde og drikke en omgang vin til og der er udsigter til at gæsterne gerne må blive hængende det meste af aftenen.

Du vil gerne nyde den specielle dag og derfor være fri for at skal stå i køkkenet hele dagen og bekymre dig om mad. Slip for at miste appetitten af at have stået i køkkenet hele dagen og kokkereret og blot bestil nogen til at komme hjem til dig og lave maden til dig og dine gæster.

3. Michelin oplevelsen i dit hjem

Det er i dagens Danmark muligt at få michelin restauranter hjem i dit privat hjem og lave mad til dig og dine gæster. Det er en helt unik oplevelse, og noget du skal gøre for de 10 tætteste personer du gerne vil forkæle med en uforglemmelig madoplevelse.

Prisen for at få en Michelin restaurant hjem til dig kan faktisk findes til 1000,- per person. Der er altid garanti for +10 serveringer pr. person. Du får muligheden for at få testet dine egne smagsløg af, men samtidig have en fantastisk gastronomisk oplevelse og aften sammen med de mennesker du har allermest kær.

Hvordan du vil holde din fødselsdag er helt op til dig. Men 60 år bliver man kun engang og det skal man huske at fejre. Hvis du samtidig er kommet til et punkt hvor du ikke længere gider at bruge alt din tid i køkkenet er det værd at betale nogen for at servere maden for dig og koncentrere dig om en dag der er centreret om at dig og dine gæster skal have en god dag i fællesskab.