Aromaer og smagsstoffer er uundværlige i dine bagværk og kager, så det er et must at fremhæve dem med smagsstoffer. Du kan få præcis den smag, du ønsker, ved at bruge smagsstoffer, som findes i mange forskellige smagsvarianter. Hvis du har bagt i lang tid, er du måske ved at løbe tør for idéer til nye opskrifter eller måder at tilføje noget nyt til en gammel opskrift på. Frygt ikke! I disse dage er der masser af smagsvarianter til din rådighed, som vil hjælpe dig med at gøre enhver sød lækkerbisken endnu mere lækker end før!

Aromaer

Aromaer, som man også kalder essenser, bruges til at smagsforstærke sit bagværk med. Det kan bruges til både bagværk, bolsjer, konfetti og meget andet, som har brug for ekstra eller stærkere smag.

Aromaer er en god måde at give kedeligt brød, bagværk og andet, nyt liv med mild eller stærk smag.

Der findes mange spændende aromaer at vælge imellem et godt mærke med smagsfulde aromer er Lorann.

Vanilje

For at få dine kager og cupcakes til at smage af vanilje (de fleste menneskers yndlingssmag)

Chokolade

For en mere intens chokoladesmag, fås også som hvid chokoladesmag.

Karamel

Hvis du foretrækker noget sødere i stedet for de sædvanlige rige smagsvarianter. Dette er især godt med peberkager eller andre kager, der har brug for lidt ekstra sødme

Mynte

For en mild myntesmag. Den er god til chokoladekager, eller til glasur på kagen.

Kaffe

Som fungerer godt i brownies eller andre bagværk, der har brug for et espressokick på grund af den stærke kaffesmag. Hvis du virkelig ønsker, at dine bagværk skal være autentiske og lækre, er der intet bedre end rigtig kaffe

Karamelliseret appelsin

Som virkelig kan fremhæve appelsinernes smag og tilføre lidt sødme til dine bagværk. En fantastisk måde at fremhæve den naturlige citrussmag i kager og cupcakes på

Frugt-essenser

Aroma-frugtessenser er endnu bedre til bagning end vaniljeessens, fordi de kommer fra ægte frugter i stedet for syntetiske aromaer. De findes i mange smagsvarianter, f.eks. hindbær eller citron . De er perfekte til kager og cupcakes på grund af deres intense smag. De er fantastiske, hvis du vil bage noget særligt til en særlig person, eller bare for at tilføje lidt ekstra til din bagning.

Der er mange måder, du kan bruge aromaer i bagværk på

Hvis du vil lave cupcakes med appelsinaroma, skal du blot erstatte vaniljeessensen (eller en anden aroma) med en orange aroma og være kreativ! Tilsæt lidt skal til dine kager for at får dem til at smage endnu mere af appelsiner.