Står din virksomhed og mangler en frokostordning? Eller er I blot trætte af den frokostordning I har nu og vil I gerne prøve noget nyt? Du kan læse med her og få et overblik over, hvilke forskellige slags frokostordninger I kan få. 

Hvorfor skal man have en frokostordning?

Det er altid en god ide med en frokostordning. Det er en god ide, fordi du altid vil spise frokost med dine kollegaer. Har man en stresset dag, med en masse deadlines, så er det altid godt, at man i frokostpausen kan trække stikket og hygge med sine kollegaer over en god frokost, hvor man kan få snakket en masse.

Den vegetariske og veganske 

Der er mange frokost leverandører, som tilbyder både vegansk og vegetarisk frokost. Der er flere og flere, som begynder at spise vegansk eller vegetarisk, og det er derfor vigtigt at der også er mulighed for, at de kan være en del af frokostordningen og samtidig få lækker og smagfuld frokost.

Den Klassiske frokost

Det er forskelligt fra leverandør til leverandør, hvordan de laver deres mad, men de fleste virksomheder har en klassisk frokostordning. Denne frokost kunne bestå af lækre retter, som mor plejede at lave dem. Med denne frokost får du en varieret og lækker frokost, som giver dig gode minder om mors madlavning. 

Den varierende frokost

Ønsker I en mere varierende frokostordning, hvor I besøger forskellige lande fra dag til dag? Så er det en god ide, at finde en leverandør som laver lækker mad inspireret af resten af verden. 

DABBA – Frokostordning i Aarhus

Hos DABBA i Aarhus finder du alle disse tre lækre frokostordninger. DABBA har fokus på smagen og går aldrig på kompromis med kvaliteten. De har også mange flere lækre frokostordninger, som du kan læse meget mere om her

DABBA står altid klar til at tage en snak om jeres frokostordning og høre, hvad I har af ønsker og behov, så I fremover altid vil glæde jer til frokosten.