Frugt er ikke kun sundt for den enkelte, men også for virksomheder. Firmafrugt giver medarbejderne sunde og friske madvarer, og det er godt for produktiviteten. Frugt er også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, fordi det er en sund og positiv madvare. Det er med til at skabe en mere positiv atmosfære på arbejdspladsen, og det er godt for den enkeltes velbefindende. Firmafrugt er en god investering for virksomheder, og det er en service, som mange virksomheder tilbyder. Det er en god idé at kontakte en firmafrugt-leverandør for at høre nærmere om, hvad de kan tilbyde.

Team building

Frugt er også med til at styrke teambuilding på en arbejdsplads. Det er en sund og positiv madvare, og det er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Det er med til at skabe en mere positiv atmosfære på arbejdspladsen, og det er godt for den enkeltes velbefindende. Frugt er en god madvare at spise, når man er på arbejde, fordi den giver den enkelte energi og overskud. Frugt er med til at styrke teambuilding på en arbejdsplads, fordi det er en sund og positiv madvare.

Tag på kursus for at styrke jeres sammenhold

Et andet godt tip til, hvordan I kan styrke teambuilding på jeres arbejdsplads, er ved at tage på kursus sammen. På den måde lærer I hinanden bedre at kende, og I får mulighed for at styrke jeres sammenhold. Det er en god idé at tage på kursus sammen, fordi I på den måde lærer hinanden bedre at kende, og I får mulighed for at styrke jeres sammenhold.

Tag i fredagsbar eller ud at spise sammen

En anden god idé til, hvordan I kan styrke teambuilding på jeres arbejdsplads, er ved at tage i fredagsbar eller ud at spise sammen. På den måde lærer I hinanden bedre at kende, og I får mulighed for at styrke jeres sammenhold. Det er en god idé at tage på kursus sammen, fordi I på den måde lærer hinanden bedre at kende, og I får mulighed for at styrke jeres sammenhold. Levering af frugt erhverv med en frugtordning i frugtkurve er naturligvis også en måde at skabe sammenhold omkring noget spiseligt, for her kan I mødes og tage en lille snak, når I lige har brug for en lille frugtpause.

Husk at kommunikere

En af de vigtigste ting for et godt samarbejde er kommunikation. Hvis I ikke kommunikerer ordentligt, kan det let blive til misforståelser og frustrationer. Sørg derfor for at have en åben og ærlig kommunikation, så I kan løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt.

Lav en sundhedskampagne

En anden god idé til, hvordan I kan styrke teambuilding på jeres arbejdsplads, er ved at lave en sundhedskampagne. På den måde kan I motivere hinanden til at få en sundere livsstil, og I lærer samtidig hinanden bedre at kende. FrugtKasser leveret i Jylland med en frugtordning kan være en del af jeres sunde kampagne. I kan finde på forskellige tiltag for at gøre kollegaer og medarbejdere sundere.