Det kan være svært at finde en god massør, men med disse råd er du et skridt tættere på at finde en massør, der falder i din smag og opfylder alle dine behov.

1. Spørg dine venner om anbefalinger

Du kan spørge dine venner og bekendte om personlige anbefalinger af massører, som de har erfaring med og kan lide. Dette er en god måde at komme i gang på.

2. Lav din research

Når du har fået nogle navne af dine venner og bekendte, kan du med fordel lave lidt online research på hver af dem. Tjek anmeldelser, hjemmesider og sider på sociale medier for at se, hvad folk siger om dem.

3. Mød potentielle massører personligt

Hvis det er muligt, bør du møde potentielle massører personligt, før du booker en tid. Det giver dig mulighed for at få en fornemmelse af deres personlighed og se, om de passer til dig. For hvis du laver en fast aftale med en massør, kommer I til at se hinanden tit – og her er personlighed vigtigt.

4. Stil spørgsmål

Når du møder potentielle massører, skal du sørge for at stille dem spørgsmål om deres erfaring og uddannelse. Du bør også spørge om deres satser og politikker.

5. Sørg for, at du føler dig godt tilpas

I forlængelse af massørens personlighed er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas hos din massør. Hvis du ikke gør det, vil det gøre oplevelsen mindre behagelig. Og det skal netop være en behagelig oplevelse at tage til massør.

6. Giv udtryk for dine behov

Sørg for at gøre din massør opmærksom på dine behov. Lad dem vide, om du har nogle specifikke områder på kroppen, du gerne vil have han/hun skal fokusere på.

7. Vær åben for at prøve nye ting

Du skal ikke være bange for at prøve nye ting. Hvis din massør foreslår en ny teknik, så giv den en chance. Du bliver måske positivt overrasket.

8. Afslapning

Husk, at målet med en massage er at slappe af og komme ned i et lavt gear. Så, vær ikke bange for at give slip og nyde oplevelsen. Hvis det ikke er muligt, har du muligvis et problem med din massør.

9. Følg op

Efter din massage skal du sørge for at følge op med din massør. Lad dem vide, hvordan massagen var, og om der var noget, du ikke brød dig om.

Leder du efter en massør? I så fald kan du finde en på massage-valg.dk.