Flere og flere mennesker handler ind på nettet og dermed gør, at de fysiske butikker har svært ved at konkurrere med dette. Selvom nethandel er blevet så stort, vil det være en god idé at støtte de fysiske butikker og restauranter. Hvis ikke dette bliver gjort, kan man nemlig risikere at de lukker, og man derfor kun har muligheden for at købe på nettet.  

Der er mange forskellige forretninger, man kan støtte og stadig få lige så gode produkter som på nettet.  

Hvorfor støtte lokalt?  

At have nogle gode butikker i nærheden af sig selv er noget af det bedste, man kan ønske sig. Specielt at have nogle gode restauranter tæt på, hvor man bor. Det er derfor vigtigt, at netop disse kæder skal støttes.  

Hvis man går ud og spiser, vil det være en god idé at støtte ens lokale restaurant, på denne måde er man sikker på den ikke lukker, men at man er med til at den kører rundt. Dette vil få dit område til at blive bedre for mange mennesker. Hvis man boede i en by uden nogen former for butikker og restauranter, ville der ikke være meget liv i denne by. Der er derfor vigtigt at støtte op om det, man godt kan lide og gerne vil have bliver.  

Find de lokale butikker 

At finde de nye lokaler butikker og finde ud af, om de er gode, er noget, mange mennesker ikke rigtigt gider at gøre selv. Derfor er det smart at kigge på nogle nyhedssider, som skriver om nye ting, netop der hvor man bor. Sådan noget som Den Blå Ballon og disse hjemmesider vil derfor være en god idé at følge.  

Det kan også være, du vil være med til at hjælpe andre mennesker med at sige din mening om et nyt sted, så vil du kunne skrive til disse hjemmesider. Dette er med til at gøre, at de gode restauranter bliver, mens de ikke så gode kommer væk. Med andre ord kan du altså få noget indflydelse på, hvad der er åbent i din by.  

Man kan også godt finde lokale restauranter ved at gå rundt i ens by og holde øje med om der er noget nyt, der dukker op. En god idé ville dog være kun at besøge de restauranter, man ved man kan lide. Altså hvis man ikke kan lide Pizza og synes, det ikke er specielt godt, er det måske ikke det, du skal prøve som det første, når den åbner op. Elsker du derimod Pizza vil dette være det perfekte for dig.  

Dette kan nemlig godt være med til at give andre mennesker et forkert indblik i, hvordan stedet er. Hvis ikke man kan lide den stil, de kører, før man tager derhen, så har den nye virksomhed næsten tabt på forhånd. Med det sagt så vil det også være godt at prøve nogle nye ting engang imellem, for at se om man kunne lade sig overraske. Her er det dog vigtigt, at man går ind uden forventninger og bare lader sig overraske over, hvad de kan.