Brug for en sidste lille ting der gør en hyggelig aften med gode venner, ekstra special?  Noget I kan snakke om og grine ad i flere dage efterfølgende og altid se tilbage på med et smil på læben? Hvorfor så ikke tage forbi et escaperoom inden middagen?

Et escaperoom sætter jeres fantasi igang og jeres samarbejde på prøve. Hvem tager helt naturligt styringen og er det mon den person i forventede? Hvem er skarpest til at finde den røde tråd i ledetrådende og finde de skjulte koder? 
Når man først er lukket inde i rummet tager instinkterne over. I starten hersker kaos og forvirring, men langsomt finder man ideen og de små detaljer, som er dem der skal hjælpe en videre.

I et Escaperoom kommunikerer man og samarbejder på en måde man ikke gør mange andre steder. At finde en nøgle og putte den i egen lomme, tjener absolut intet. Tværtimod er det vigtigt at fortælle andre man har fundet den, for måske er der en der netop har set et sted der mangler en nøgle. 
Det samme med alt andet. Den røde plet på væggen ser du måske ikke meningen med, men for din kammerat der lige har set en grøn plet, begynder det langsomt at give mening.

Uanset om I ender med at gennemføre eller ej, så efterlader det jer med en god oplevelse og et godt grin. Måske var det helt logiske ting man overså, eller måske fandt man en kode på en alternativ måde. Oplevelsen kan man snakke om længe efter og en ting er helt sikkert.
I vil have lyst til at prøve igen.

Så når I tager videre ud og spiser, har I jeres samtaleemne. Tager I videre i byen har I en oplevelse at fortælle folk. og besøger I et nyt escaperoom, så har I måske allerede luret den farligste fælde af dem alle: At overtænke.