Har vi børn, mand, arbejde og familieliv, så er det ikke ualmindelig, at man som kvinde nedprioriterer sig selv i en alt for høj grad. Mødre sætter sine børns trivsel, ve og vel i første række, derefter kommer manden, og til sidst: sig selv. Det gør desværre at mange kvinder går hen og mister lidt af selvtilliden og troen på, at man stadig tror på sig selv, og passer på sig selv. Men faktisk viser det sig, at mødre, som går op i sig selv, og som gør noget for sig selv, faktisk er ekstra gode mødre for deres børn, og koner for deres mand. Samtidig giver det et godt selvtillidsboost! Prøv nedenstående tiltag i dit liv: 

Gå regelmæssig til frisøren

Der er ikke noget bedre som kvinde, end at sætte sig i frisørstolen og blive forkælet. At man har et flot frisure og en pæn hårfarve, er noget af det der giver det bedste selvtillidsboost! Mange frisører er rigtig gode til lige at forkæle det ekstra, for eksempel når man får vasket hår, så giver de lige en god hårbundsmassage, som bare siger spar 2! 

Gør din krop og din hus den tjeneste at spis vitaminer dagligt

Får du de rette vitaminer som du bør? Husk at vitaminer gør lige så meget for din hud og dit hår, som det gør indvendigt for din krop. En god multi-vitamin og eventuelt fiskeolie, bør du spise dagligt. Du kan eventuelt også prøve med noget cannabis olie, som også har en lang række fordele for din krop. Det kan forhandles hos Formula Swiss, som også har forskellige hudprodukter at vælge imellem. 

Kun ideen sætter grænser

Alt efter hvad du godt kan lide, så bør man som minimum 1 gang hver kvartal, og alt efter hvad økonomien tillader selvfølgelig, så bør du forkæle dig selv med nye negle, en omgang god og nærende kropsmassage. Ansigtspleje, eller få ordnet fusserne med en pedicure. De ting du gjorde for dig selv inden du fik børn, kan du også sagtens tillade dig at gøre, efter du har fået børn. Det er vigtigt, at man aldrig nogensinde glemmer sig selv, eller at bevare sine interesser og gøre noget for sig selv. Du er selv lige så vigtig som børnene er. Børnene kan nemlig mærke når du er glad, hvilket man oftes er når man føler sig godt tilpas i sig selv. Så hvis du er glad, så er familien glad. 

Det behøver ikke at være noget vildt, eller noget der koster penge. Det kan også være en aften hvor du inviterer en veninder over, hvor i så får lagt en god ansigtsmasse på hinanden, får snakket om vind og vejr. Det at snakke med en ven eller veninder, er også noget der gør én rigtig glad, og som giver god energi, når man så vender tilbage til familielivet. Når man er mor og har børn der er afhængige af en, så er det bare vigtigt, at man i ny og næ, får den der følelse af frihed. Bare én aften i et par timer, kan give nok energi til at køre med god energi resten af måneden.