Det kan være meget arbejde at planlægge en fest. Der er så mange ting at tænke på, lige fra invitationer til dekorationer og mad! Hvis du er på udkig efter catering, skal du ikke bekymre dig – vi har dækket dig ind. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle tips til at finde den bedste cateringsfirma til din næste begivenhed. Vi giver også et par anbefalinger til nogle gode cateringer i dit område. Lad os komme i gang!

Lav din research online og IRL

Hvis du kender nogen, der for nylig har holdt en fest, så spørg dem om anbefalinger til catering. Når du har et par navne, kan du slå dem op på nettet og se, hvad andre siger om deres service. Det er vigtigt at få en idé om, hvad andre mennesker mener, før du træffer din beslutning. Du kan også starte direkte ved at søge efter et godt firma der leverer i det område, hvor du skal holde festen. Når du har fundet et stort udvalg, så sort dem ud fra følgende:

Beliggenhed: Du skal sørge for, at cateringfirmaet ligger tæt på det sted, hvor din fest skal finde sted. På den måde sparer du tid og penge på transportomkostninger. De skal kunne levere maden til der, hvor festen skal holdes. Cateringfirmaet Birkkjær leverer mad ud af huset i Herning og Ikast.

Udvalget af menuer: Tag et kig på cateringmenuen og se, om den passer til din fests tema. Hvis du f.eks. skal holde en sommergrillfest, skal du finde en cateringvirksomhed, der tilbyder grillet kød og salater. Hvis du leder efter buffet, så sørg for, at de tilbyder det mest gængse, så alle bliver mætte. Det kan også være, at du vil tilbyde lette retter i anledningen af en reception eller barnedåb, måske smørrebrød eller tapas, er ideelt til din fest?

Priser: Få en idé om, hvor meget catering vil koste. Dette vil hjælpe dig med at holde dig inden for dit budget. Prisen har en stor betydning for dit valg. Det skal ikke være for dyrt, men ej heller for billigt. Kvalitet og prisen hænger ofte sammen.

Anmeldelser: Læse så mange anmeldelser som muligt. Det vil give dig et godt indtryk af, hvad du kan forvente af cateringfirmaet. Sørg for at læse både positive og negative anmeldelser, så du kan træffe en informeret beslutning

Spørg om firmaet er ledigt på datoen: Det er rimelig vigtigt at kontrollere, at cateringfirmaet er tilgængeligt på dagen for din fest. På den måde undgår du eventuelle skuffelser senere hen, og du kan starte din jagt op igen.

Tag kontakt til cateringfirmaet: Når du har fundet et par gode muligheder, er det tid til at tage kontakt med cateringfirmaet. Stil dem alle de spørgsmål, du måtte have om deres service. Det er vigtigt, at du får styr på maden, da det har en stor betydning for selve festen. Når først maden er på plads, så kan man tænke på bordpynt, drikkelsen, underholdning, og naturligvis, hvor festen skal holdes. Der er rigtig mange ting at tage hensyn til, så vi håber, at denne artikel har været brugbar.