Aalekroen er ikke bare et fantastisk sted på grund af maden – heriblandt stegt flæsk ad libitum hver onsdag – men især på grund af beliggenheden. Der er nemlig ikke mange andre steder, hvor du kan spise i vandkanten af Gudenåen.

 

Der er ikke meget, der slår en god udsigt. Det er guld værd, når man skal have et godt måltid, for det gør bare hele oplevelsen så meget bedre. I denne forbindelse er Aalekroen ét af de steder, man ikke kan, eller må, overse.

 

Den hyggelige og autentiske kro ligger lige ned til Gudenåen, og der findes næppe en smukkere lokation i Danmark. Derfor er Aalekroen bestemt et besøg værd.

Den gode, gamle krostemning 

Aalekroen tilbyder den hyggelige, danske krostemning, man bare ikke finder magen til i resten af verden. Derfor er onsdagene da også særligt populære, når man kan tage for sig af stegt flæsk ad libitum. Det er sand krostemning, når det er bedst!

 

På kroen kan man drømme sig tilbage til gamle danske film og romantisk nostalgi, når man sidder og kigger på åen. Det er lidt af en oplevelse at spise i haven, men ellers er der naturligvis også hyggeligt og afslappende i den gamle krostue.

 

Der er en god sandsynlighed for, at du får, lige hvad du håber på, når du besøger Aalekroen. Det er nemlig klassisk krostemning med dertilhørende klassisk kromenu. Du går altså ikke galt i byen, hvis du gerne vil have en dejlig middag, som er lige-ud-ad-landevejen, i Danmarks smukkeste omgivelser.

Et par gode tips til dig, der vil besøge Aalekroen

Skal du besøge Aalekroen, er det godt at have styr på et par praktiske oplysninger. Eksempelvis er det en god idé at ringe og booke et bord, så du er sikker på at få plads i de populære omgivelser. Særligt hvis I kommer mere end 10, er det en god idé at ringe og forberede personalet. 

 

Så store grupper bliver heller ikke tilbudt at sidde i haven, så hvis du drømmer om at dyppe tæerne i Gudenåen, mens du spiser, skal du ankomme i et mindre selskab. Der er intet som en sommeraften i de grønne og blå omgivelser, men året rundt kan man nyde kroen, som også udstiller kunst af vekslende kunstnere.

 

Du kan desuden afholde dit arrangement eller din fest på Aalekroen, hvis du vil. Så hvad end det er kollegerne, der skal have en hyggelig aften, eller du er i gang med at arrangere et bryllup – ja, så kan Aalekroen altså være et ualmindeligt naturskønt bud!