Når det kommer til din bryllupsdag, vil du have, at alt skal være perfekt. Det gælder også det sted, hvor I holder ceremonien og receptionen. Hvis I leder efter romantiske omgivelser, er der her nogle få ting, I skal tage hensyn til.

Prisen

Tænk først på dit budget. Nogle steder er dyrere end andre. Hvis penge ikke er noget problem, kan du vælge det sted, du ønsker. Men hvis du har et stramt budget, skal du være mere selektiv. Der findes mange forskellige lokationer, alt fra lokale forsamlingshuse, receptionslokaler og slotte. Jo større og mere ekstremt jo dyrere. Sørg for at finde en lokation, der passer ind i jeres bryllupsbudget!

Lokationen skal kunne rumme alle jeres gæster

En anden ting, du skal overveje, er, hvor mange gæster du får. Sørg for, at stedet kan rumme alle dine kære. Hvis I har et meget stort bryllup, skal I måske lede efter et sted med meget plads. Eller hvis I ønsker en intim sammenkomst, kan det måske være i overkanten at leje et stort slot. Sørg for, at der er rigeligt plads, men ikke så meget, at man kan fare vild på vej til toiletterne.

Find et lokalt sted tæt på kirke

Tænk over, hvor I ønsker dit kommende bryllup. Hvis du ønsker et destinationsbryllup, skal du finde et sted på det pågældende sted. Hvis I skal giftes tæt på hjemmet, skal I tænke over, hvilken slags omgivelser I gerne vil have. Et strandbryllup er måske perfekt, eller måske foretrækker I en rustik lade? Der er masser af forskellige steder at vælge imellem så lav en research af hvilke muligeder der er i jeres lokalområde, så hverken I eller jeres gæster skal køre langt fra kirke til lokale.

Sørg for, at der er gode udendørsområder

Hvis dit drømmebryllup omfatter smukke udendørs områder, skal du sikre dig, at stedet, du skal holde brylluppet, har det. Hvis du skal giftes om foråret eller sommeren, er et udendørs område et must. Ellers vil dine gæster være lukket inde hele dagen lang. Hvis vejret ikke er samarbejdsvilligt på jeres bryllupsdag, er det også godt at have en indendørs backup-plan. Mange steder har både indendørs og udendørs områder, så du er forberedt på alt. Er udearealer vigtigst for dig i forhold til lokation? så hold dit bryllup på Bellahøjgård i København som har smukke og store lokaler, fantastiske udendørsområder, og så tilbyder de forskellige services oven i, som gør det lettere for jer som lejere.

Er stedet tilgængeligt på jeres bryllupsdato?

Endelig skal I sikre jer, at stedet er tilgængeligt på jeres bryllupsdato. Du ønsker ikke at begynde at planlægge dit drømmebryllup og så finde ud af, at stedet allerede er booket! Når du har fundet nogle få kandidater, ring til dem og tjek, om din dato er ledig. Hvis ikke, skal du lede videre!

Bryllupper er en glædelig begivenhed, men de kan også være ret dyre. Sørg for at tage dig tid til at finde det rigtige sted at holde dit bryllup, så du kan spare penge på andre områder. En smuk beliggenhed kan virkelig sætte prikken over i’et for at holde et perfekt bryllup, som er en stor dag i sig selv.