Er du en af dem der springer over dagens første måltid? 

Uanset hvor travl en morgen du har, bør din morgenmad have høj prioritet. Det behøver ikke være besværligt, du kan egentlig nøjes at tage en shake med på vej til arbejde eller i skole. Så får du nemlig energi til dagens opgaver og du vil ikke føle dig så mast og træt, hvis du ikke har fået noget ned i maven. Hvorfor morgenmad? Fordi din krop teknisk set har “fastet” i de timer du har sovet, så for at få den bedste start, så kan du indtage verdens bedste morgenmads-shake fra det verdenskendte produkt Herbalife. 

Dette brand har i mange år været kendt for at producerer smagfulde og næringsrige produkter, og så man det nemt tilpasses den livsstil du ønsker. Morgenmad, når du står op, er en vigtig del af dagens kost. Der findes også andre gode morgenmads idéer, så udover du kan tage en næringsrig shake, der smager fantastisk, så kan du også selv få nogle gode idéer til en nem løsning på morgenmaden.

Ideer til en lækker morgenmad til en travl morgenstund 

– Havregrød – her kan du tilføje lidt revet gulerød, så du bare for en smule ekstra grøntsager ind. Kog din havregrød med lidt chiafrø og boghvede, lidt plantemælk, lidt salt og kanel og når den er færdig så top den med lidt bær eller banan, eller noget andet som du virkelig godt kan lide at spise ovenpå grød. 
– Scramble eggs med avokado – En lækker morgenmad der består af æg rørt på en pande, men lidt tomater og babyspinat og avokado. Du kan også toppe med lidt feta eller riste et stk. mørk rugbrød til. Denne ide tager måske 10 min. at lave og er både sundt og mættende og fyldt med gode vitaminer. 
– Energibar – er du super sent på den. Så snup en energibar, hav altid dit eget lille lager liggende, så du ved du bare får en lille smule god energi at starte dagen op på. 

Det er vigtigt at starte dagen ud med god energi og godt humør. Spring aldrig morgenmaden over.